50 Megabit İntenet Aldım Ama Film İzliyemiyorum
-
Arkadaşlar oturup film izleyecem diyorum torrent yavaş indiriyor bi kaç tane film sitesi kalitesi veriyor yokmu güzel bir film indirme sitesi hızlı olan hatta bazı siteler var direk link veriyor ücretli kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum
-
zamunda.net burdanda yavas indiriorsa netde problem vardir
-
bak bu site iyi 6 mb/s indiriyor :D altyazıları bs player bulur sanırım sıkıntı yaşamam
-
heredotcomp bunu yazdı
bak bu site iyi 6 mb/s indiriyor :D altyazıları bs player bulur sanırım sıkıntı yaşamam
bulur ordan secer indirirsin hemen iyi seyirler bizde 2mb la youtube video acsin die bekleye duralim :D
-
kardeşim hızlı internet gibisi yok özellikle kaynak sağlamsa
-
ben 10 mbitlik internetle 8 gb'lık filmi açıp direk izliyom sen nası video izleyemion :D
-
ben 100mbit simetrik bağlantıya alıştım bakalım ne bok yiyeceğim kaybedersem.
edit: simetriğin güzelliği şu, iptorrentsten bir sürü şey indiriyorum sonra ratio yükselsin diye yaptığın tek şey bilgisayarı açık bırakıp dışarı çıkmak-tı, utorrentin mining malware muhabbeti yüzünden onu sildim qbittorrent yükledim o da iptorrents ile uyumlu değil galiba ratio yükselmiyor bir türlü.
kvasir tarafından 09/May/15 01:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Popcorn Time
-
Atın havanızı. Unutma ki hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş.
-
x-files bunu yazdı
Atın havanızı. Unutma ki hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş.
speedtest koyan kimse görmedim konuda
adam sorununu dile getirmiş
-
popcorn bundan 1-2 ay önce daha iyiydi bugunlerde film izleyince 1 kaynaktan tek çekiyor oda yavaş oluyor