5000 Civari Telefon Tavsiye
-
Hanima telefon lazim sorunsuz bi telefon lazim bakiyorum ama herkes her telefondan sikayetci tecrubesi olup tavsiye verecek varmi bi kac güne almam lazim
-
Şikayet işi aslında şöyle oluyor. Adam memnun değilse bunu internete yazarak içini ferahlatıyor. Memnun olan adam neden klavyesini eskitsin ?
Telefon olarak şunu öneriim. Kamerası fiyatına göre gayet iyi. Bu devirde 128 GB'dan az hafızalı telefon almayın pişman olursunuz.
-
ihtiyaçları bilmiyorum ama sarj süresi olarak m31 veya 31s öneririm. normal kullanımda 2 günü çıkartıyor. aşırı kullanımda dahi geceyi görebiliyor telefon onun dışında kamerası felan öyle ahım şahım bir şey değil. oyun felan oynanacağını da zannetmiyorum diğer özellikleri anlatmanın faydası yok
edit bu fiyat gerçek mi ? https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-m31-2020-128-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000RTWPO 2.5kya aldım 1.5 sene önce
Khan23 tarafından 17/Ağu/22 21:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Epey araştırdım fiyatına göre donanımı en iyi olan poco x3 pro. Ben lg yazılımı sevdiğim için olmazsa olmaz birkaç özelliği başka telefonlardan bulamayınca 2. el g7'den devam ettim. G8s kovalıyorum şimdi ucuza yakalarsam onu alacağım. Saçma sapan telefonlar var 7-8 bin TL para veriyorsun benim 2000'e 2. el aldığım kaç senelik g7 neredeyse 2 kat daha iyi. Batarya hariç işlemci, ekran vs aynı donanımda aletler 10 bine yaklaşıyor genelde. Ucuz olanların da mutlaka başka sıkıntısı oluyor.
-
poco x3 pro
-
Arkadas gm21 aldi ertesi telefon kapanmaya basladi kendi kendine
M23 alan biri asiri isiniyor yazmis
Baska bi model icin sebekesinde problem var denmis vs.
Alipta ertesi gun iadeyle yada servisle ugrasmayalim onu istiyorum
-
Hocam Samsung a22 den cok memnunum. Hızlı sorunsuz son guncelelmeyide aldi. Tavsiye ederim.
Edit// detay yazim biraz.
Sarz suresi muzazam.
Cok hizli şarj oluyor.
Ekran yineleme hizi cok iyi
Cift hatli
Ne donma ne takilma oldu.
Ekran full hd degildi ama ben bur fark goremedim. Rkram gayet iyi.
Ekran parlakligida iyi. Aşırı güneşte biraz zor gozukuyor sadece. Bence normal.
7-8 aydir sorunsuz kullaniyirum sadece dün hoparlörden tiz bir ses çıktı kapadım actim. Düşün ilk kez kapadim actim :)
Megalados tarafından 17/Ağu/22 22:50 tarihinde düzenlenmiştir -
Xiaomi telefonlara bulaşmayın derim. Bir sensör sorunu var ki adamı hayattan soğutur. İşin kötüsü piyango gibi bu sorun. Kimisinde var kimisinde yok. Arama sırasında telefonun ekranı kafasına göre açılıyor sonra girilmedik menü bırakmıyor. Karşınızdakinin suratına kapatıyor aramayı vs.
-
poco x3 pro @TxT müride sattık 0 sorun kullanıyor kendisi
-
Xiaomi sensor sorunu bendede var o yuzden guvenemiyorum o markaya ve gelen guncellemeler sonucu yararli ozelliklerin bazilari gitti belki her markada vardir bu ama ifrit oluyorum bu olaya
Poco 9000tl olmus hacilar eledik onu
Guvenli liman samsungdan a22 tavsiyesi geldi bunu alabilirim ozellikleri yeterli sorunda cikartmiyo dendi
-
Tnrsk bunu yazdı
Xiaomi sensor sorunu bendede var o yuzden guvenemiyorum o markaya ve gelen guncellemeler sonucu yararli ozelliklerin bazilari gitti belki her markada vardir bu ama ifrit oluyorum bu olaya
Poco 9000tl olmus hacilar eledik onu
Guvenli liman samsungdan a22 tavsiyesi geldi bunu alabilirim ozellikleri yeterli sorunda cikartmiyo dendi
hocam bu cihazların 3 çeşidi var
global sürüm
çin sürümü
hindistan sürümü
global sürümleri en sorunsuz ve en iyi cihazlar ve şu an piyasadaki en iyi telefonlardan biri
tr cihazı almayı düşünürsen o kadar
ama yurtdışından istersen çok daha uygun fiyata çözeriz