5G'li Oneplus Nord Çıktı - Uygun Fiyatlı Oneplus
-
Oneplus kalitesini kullananlar bilir. Kutu içeriği çok dolu gelen bir cihaz olmuş. OnePlus'ın Türkiye satış hakkı firmanın kendisinde değil ithalatçı firmada. Oppo, satışlar yükselirse Realme markasına yaptığı gibi anlaşmayı bozup sadece ben satacağım diyebilir.
Malum yollardan kayıtlı halini düşünürsek çok uygun fiyatlara alınabilir bir telefon olmuş.
- Ekran: 6,44 inç Full HD+ 90 Hz AMOLED
- İşlemci: Snapdragon 765G
- RAM: 6 GB/8 GB/12 GB
- Depolama: 64 GB/128 GB/256 GB
- Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + makro kamera
- Ön Kamera: 32 MP + 8 MP
- Batarya 4.115 mAh (30 dakikada %0'dan %70'e dolum)
- İşletim Sistemi: Android 10
Fiyat :
- 6 GB OnePlus Nord - 4.620 TL
- 8 GB OnePlus Nord - 5.100 TL
- 12 GB OnePlus Nord - 5.400 TL
- Fiyatlar vergi dahil Türkiye satış fiyatıdır, kendim hesapladım.
https://www.youtube.com/watch?v=XgdsVyS224k
mkyb tarafından 21/Tem/20 19:14 tarihinde düzenlenmiştir -
sadece tipi yüzünden bile almazdım
allahtan redmi note 8 pro ve 9 pro var
-
Xiaomi'nin Redmi Note serisi başarılı ama malzeme kalitesi düşük. Eline Xiaomi Mi serisi bir telefon alınca aradaki kalite farkını anlıyorsun. Gerçi kılıfla kullanan için değişen bir şey olmuyor.
-
Oneplus ın ilk telefonunu kullanmıştım, on numara telefondu :)
8 gb ram, 128 gb hafızalı olanı almanya'da 400 euro. Gayet iyi duruyor.
-
Hala one plus 5 kullanıyorum. 3-4 yıl kadar oldu. 6/64 olanını almıştım. Şuan bile hala işimi görüyor. Kamerası yeterli, oyunlarda ram miktarı yeterli. 64 gb alan sıkıntı oluyor bazen ama resimleri ve videoları harici hdd'ye her ay 1 kere yedekleyince o derttende kurtuldum diyebilirim. 1 hafta önce android 10 güncellemesi de aldı. daha ne olsun?? :)
-
OnePlus'ın diğer bir artısı kullanıcı desteği geniş. Adamların telefona bir takla attırmadığı kalıyor. Rom muhabbetini seviyorsanız OnePlus candır.
-
Ben bu adamların her telefonunu beğeniyorum oneplus 1 bile hâlâ kullanılabilir kapasitede.
Mi fiyat olarak uygun olsada her yerinden sorun çıkartıyor.
-
Her kullanan övüyor Oneplus markasını ama hiç kullanmak nasip olmadı
Xiaomi kullancaksan Mi serisi alacaksın Redmi serisi bana çok kalitesiz geliyor.
-
Bende p30 pro çok benziyor
-
mi 10 pro alalım derken mi 10 pro plus lafı çıktı.
-
SHaDeWRoX bunu yazdı
Her kullanan övüyor Oneplus markasını ama hiç kullanmak nasip olmadı
Xiaomi kullancaksan Mi serisi alacaksın Redmi serisi bana çok kalitesiz geliyor.
one plus 5t aldım elime cihaz ateş ediyor performans olarak zaten saf android e yakın bir arayüzü olduğu için kafa ağrıtmıyor
beğenmezsen git store a değiştir arayüzü