75 Sayfalık PDF Doyasının İçinden , Sayfa Ayırmak (İstek)
-
exchanger bunu yazdı
abbyfinereader ile word'e çevir ayır derim.
Bu da mantıklıymıs :)
-
adobe acrobat pro kur kolaylıkla yaparsın o zaman. resimlere ayırır sonra 3 sayfasını yeni pdf olarak save edersn
-
Hepinize Teşekkurler :)
Hallettım , Nitro 7 işimi gördu ama hepsı mantıklı yenıden teşekkurler ...
Şimdi kaldı AKBANK ları ayırmaya :D -
Çıktısını alırken direkt o sayfaları seçersin sadece, resmi belge olarak sunacaksın, usb de vermeyeceksin sanırım ?
-
madrew bunu yazdı
Çıktısını alırken direkt o sayfaları seçersin sadece, resmi belge olarak sunacaksın, usb de vermeyeceksin sanırım ?
Hocam şimdi sayfaları ayırıyorum kı baska yerden baska pc den cıktısını alıcam , ugrasmamak ıcın hallettım yanı ama sagol :)
-
Hocam pdf'yi aç ve yazdır ve. Büyük ihtimal Adobe PDF zıkkımı görünecektir yazdırma penceresinde ve resimde görüldüğü gibi alttaki pages zıkkımını seç ve yan tarafta ise ayırmak istediğin sayfaların numaralını aralarında virgül kullanarak yaz. Tabi sayfa numarasına atıyorum dokümandaki numaradan değil reader'ın gösterdiği numaradan bak ve oradan al. Ben misal olarak 9, 19 ve 29 sayılarını verdim ve aralarında boşluk kullanmadım ve kulllansam noluyor bilmiyorum neyse sen de kullanma. :D Sonra yazdır ve ve pdf dosyan hazır olsun. :)