Gündem - Güncel Konular
A Tipi İnfluenza Virüsü Olarak Da Bilinen H1N1 Virüsü Hortladı.
A Tipi İnfluenza Virüsü Olarak Da Bilinen H1N1 Virüsü Hortladı.
-
İyi akşamlar hocalar..
Halk arasında da Domuz gribi denen H1N1 virüsünü kapmış durumdayım.
Ateş , halsizlik , kusma , burun akıntısı , eklem ağrıları ( kıçımın kemiği bile ağrıyor ) o derecede.
Eczanelerde ilacı bulmak bir hayli zor. Bir kaç nöbetçi eczane dolaştıktan sonra bulabildim..
Devlet hastanelerinde test yapılmıyor mecbur özele gitmeniz gerekiyor. 100 ile 250 arası ücret isteniyor..
Kendinize ailenize çoluk çocuğunuza muhakkak dikkat edin.
Cümleten sağlıklı günler.
-
geçmiş olsun hocam allah şifa versin
bana kalırsa çoğu bu suriye ve afgan mültecilerden bulaşıyor ama
-
geçmiş olsun hocam han gi ildesin nerede yaşıyorsun onuda deseydin, dr ler ne diyor tedavi için ?
-
Salgın kocaelide de var. Geçen hafta ateşler içerisinde yanıyordum. Anca atlatıyorum diyeceğim ama tam atlatabildiğim söylenemez. Berbat bir öksürük kaldı.
-
KaptaN bunu yazdı
geçmiş olsun hocam han gi ildesin nerede yaşıyorsun onuda deseydin, dr ler ne diyor tedavi için ?
Sağol hocam. İstanbul / Küçükçekmece.
Burundan kulak çöpüne benzer bir şey ile mukus alıp test ediyorlar.
Doktor ilaç yazdı , bu virüse karşı antiviral hap.
İlave ateş düşürücü , vitamin hapı v.s
-
2014'te olmuştum. Serum yiyip üstüne doktor iğne yazınca iyileşmiştim. Totodan iğne yemeden geçmeyen lanet bir şey.
Bir kamyon dayak yemiş gibi tüm kemikleri ağrıyor insanın.
Geçmiş olsun.
-
geçmiş olsun
-
Çok geçmiş olsun hocam, evet geçen sene bende oldum, vücudumun sağ tarafı komple felç olmuştu, öyle hissediyordum, ağır öksürük nöbetleri ile yere yığılmıştım, hemşir kardeşimin hemşir arkadaşı, gelip evde bana iğne yapmıştı, ardından yatak hamam gibi olmuştu terlememden, ve böylece iyileşme sürecine girebilmiştim... Kemiklerim çok fena ağrıyordu, kolumu kaldırmam bile tam bir işkence idi.. Öleceğim sanmıştım.
-
Geçmiş olsun
-
THT2005 bunu yazdı
İyi akşamlar hocalar..
Ateş , halsizlik , kusma , burun akıntısı , eklem ağrıları ( kıçımın kemiği bile ağrıyor ) o derecede.
Eczanelerde ilacı bulmak bir hayli zor. Bir kaç nöbetçi eczane dolaştıktan sonra bulabildim..
Devlet hastanelerinde test yapılmıyor mecbur özele gitmeniz gerekiyor. 100 ile 250 arası ücret isteniyor..
Hocam senin 1 gün paça, 1 gün işkembe, 1 gün tavuksuyu döngüsüne girmen lazım iyileşene kadar devam, bu çorbalara sirke ve sarmısak yüklemelisin. antikor patlaması yaptırırsan bağışıklık sistemin siker atar virüsü. Bu arada sigara içmemeli bol bol işeyip sıçmalısın, evden de çıkmamalısın vücut kendini 10 güne anca topluyor.
-
THT2005 bunu yazdı
İyi akşamlar hocalar..
Geçmiş olsun hocam. h1n1 olduğunu nasıl anladınız?
bu arada ilacı ilk iki gün içinde başlanılırsa çok etkili. (oseltamivir)