A101'deki Netflix Kartları Hakkında
-
Selam hocalar bununla ilgili konu açtığım için üzgünüm ancak nette sağlıklı bilgi bulamadım şimdi bu a101'de 70 TL'ye Netflix kartı satılıyor. Bu kart tam olarak ne işe yarıyor yani 70'tllik kart ile bir ay izleme gibi bir durum mu yoksa belli başlı dizi-filmleri mi kapsıyor. Malum üyelik fiyatları uçtu bilenler aydınlatırsa en azından bilmeyenler için yardımcı olacağını düşünüyorum. Poypara, papara gibi iade veren siteler de artık bir işe yaramaz oldu iadeleri çok düşük kalıyor.
-
a101 den aldığın kod bakiye olarak ekleniyor netflixx hesabına.
-
wordros bunu yazdı
a101 den aldığın kod bakiye olarak ekleniyor netflixx hesabına.
Bakiye ne anlama geliyor hocam yani örnek 70 TL yükledik bu 70 TL ne kadar izlenme süresini kapsıyor
-
https://help.netflix.com/tr/node/32950
Tüm soruları cevaplamışlar.
-
A101’de satılan Netflix kartları aslında birer hediye kartıdır. Bu kartlarla hesabınıza yükleyebileceğiniz bir bakiye sunulur. Örneğin, 70 TL’lik bir kart satın aldığınızda, Netflix hesabınıza 70 TL yüklenir. Bu bakiye, sizin seçtiğiniz abonelik planına göre kullanım süresi sağlar. İşte detaylar:
Netflix Planları ve Aylık Ücretler (Ocak 2025 itibarıyla Türkiye fiyatları):
- Temel Plan: Tek cihazda, SD kalitede izleme - 64,99 TL/ay
- 70 TL’lik kart ile yaklaşık 1 ay kullanabilirsiniz.
- Standart Plan: İki cihazda, HD kalitede izleme - 97,99 TL/ay
- 70 TL’lik kart ile tam bir ay karşılamaz; üzerine ek bakiye gerekebilir.
- Özel Plan: Dört cihazda, Ultra HD (4K) kalitede izleme - 130,99 TL/ay
- Bu plan için 70 TL yeterli olmaz, tamamlamak için ekstra bakiye yüklemeniz gerekir.
Nasıl Çalışır?
- Kart üzerindeki kodu hesabınıza girerek bakiyeyi eklersiniz.
- Seçtiğiniz plana göre her ay bu bakiyeden ücret düşülür.
- Bakiye bittiğinde izleme durur, yenilemek için yeniden bakiye yüklemeniz gerekir.
Bu kartların belli başlı dizi veya filmlerle sınırlı bir durumu yoktur; Netflix’in sunduğu tüm içeriklere erişim sağlar. Özetle, abonelik için bir ödeme yöntemi olarak kullanılır.
Yazar : ChatGPT - Temel Plan: Tek cihazda, SD kalitede izleme - 64,99 TL/ay
-
Kontorlü hat mantığında düşünebilirsin. Hesabına kod girip bakiye yükleyip izleme paketlerinin fiyatına denk getirip paket alıyorsun.
70 TL ile bir şey izleyemezsin. 720p giriş paket 150 TL.
-
mkyb bunu yazdı
Kontorlü hat mantığında düşünebilirsin. Hesabına kod girip bakiye yükleyip izleme paketlerinin fiyatına denk getirip paket alıyorsun.
70 TL ile bir şey izleyemezsin. 720p giriş paket 150 TL.
Teşekkür ederim
-
rebellisch bunu yazdı
A101’de satılan Netflix kartları aslında birer hediye kartıdır. Bu kartlarla hesabınıza yükleyebileceğiniz bir bakiye sunulur. Örneğin, 70 TL’lik bir kart satın aldığınızda, Netflix hesabınıza 70 TL yüklenir. Bu bakiye, sizin seçtiğiniz abonelik planına göre kullanım süresi sağlar. İşte detaylar:
- Bu plan için 70 TL yeterli olmaz, tamamlamak için ekstra bakiye yüklemeniz gerekir.
Nasıl Çalışır?
- Bakiye bittiğinde izleme durur, yenilemek için yeniden bakiye yüklemeniz gerekir.
Bu kartların belli başlı dizi veya filmlerle sınırlı bir durumu yoktur; Netflix’in sunduğu tüm içeriklere erişim sağlar. Özetle, abonelik için bir ödeme yöntemi olarak kullanılır.
Yazar : ChatGPTAnladım hocam ancak fiyatlarda hata var gibi
-
Balboa bunu yazdırebellisch bunu yazdı
Nasıl Çalışır?
Yazar : ChatGPTAnladım hocam ancak fiyatlarda hata var gibi
evet hocam ben yazmadım zaten bunu chatgpt ye sordum. şimdi de dedim ki fiyatlar yanlıs sanırım alttaki cevabı verdi ;
-
Balboa bunu yazdı
Selam hocalar bununla ilgili konu açtığım için üzgünüm ancak nette sağlıklı bilgi bulamadım şimdi bu a101'de 70 TL'ye Netflix kartı satılıyor. Bu kart tam olarak ne işe yarıyor yani 70'tllik kart ile bir ay izleme gibi bir durum mu yoksa belli başlı dizi-filmleri mi kapsıyor. Malum üyelik fiyatları uçtu bilenler aydınlatırsa en azından bilmeyenler için yardımcı olacağını düşünüyorum. Poypara, papara gibi iade veren siteler de artık bir işe yaramaz oldu iadeleri çok düşük kalıyor.
Sipay kullansaniza? HD 2 Ekranlı paket %60 Cashback'le 92 TL geliyor ayda.
https://sipay.com.tr/kampanya/
-
Kernel_Panic bunu yazdıBalboa bunu yazdı
Sipay kullansaniza? HD 2 Ekranlı paket %60 Cashback'le 92 TL geliyor ayda.
https://sipay.com.tr/kampanya/yeni-kullanicilar-icin-dijital-platformlar/
Her kampanyanın cashback limiti farklı. Bütün kampanyalardan yararlanmak istesen Aylık max 300 TL kısıtlaması varmış. Her kampanyanın son günüde 6. ayın sonu. Yinede fena değilmiş. Kampanyayı kullanarak netflix, amazon prime, youtube premium gibi dijital üyeliklerinizin harcamaları 4 5 aylığına yarıya çekilebilir. Yine de fena değil.