AAC Neyin Kısaltılmış Halidir?
-
Arkadaşlar çok zor durumdayım bu sorunun cevabını bilen varsa lürfen cevap yazsın. Ama bişey var. Sorunun cevabı cevabın Türkçesidir.
-
-
Advanced Audio Coding yani gelişmiş ses kodlama
-
Arkadaşlar Kısaltma Müzikle İlgili Değil. Ben bunu Çok Denedim Ama Olmuyo Yine de TŞK emeği Geçenlere Başka bi Düşüncesi Olanlar Lütfen Benimle Paylaşşın.. Şimdiden Desteklerinizden Dolayı TŞK ederim...
-
-
Başına advanced koyup trilyon tane terim üretilebilir böle sorulmz bu soru ne ile ilgili vs daha ayrıntılı bilgi vermeden doğrusu bulunmaz...
-
Şu pillerdeki bi olay varya boyutları ve volt larıyla ilgi AC AAC fln mıydı neydi sıktım mı yoksa ? sdfdsfsd
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Başına advanced koyup trilyon tane terim üretilebilir böle sorulmz bu soru ne ile ilgili vs daha ayrıntılı bilgi vermeden doğrusu bulunmaz...
-----------------------------
kardeş doğru söylüyon ama adamlar bunun neyle ilgili olduğunu vermiyolar tşk ederim gayretin için saol -
AC diyorsan tamam ama pillerde yazmaz o.
AC = Alternatif gerilim. Değeri zamana göre ve çoğunlukla ideal sinusoydal dalga biçiminde değişen elektrik enerjisi. Evlerimizdeki 220 Volt bu tür bir enerjidir. Piller AC enerji vermez. AC tip enerjiyi jenaratör,dinamo UPS vb. cihazlar üretir.
-
Alcaline pillerdede yanılmıyosam AAC yazar
-
abi bu nokianın ses doyası