Acaip Saracak Oyun Herkes Girsin Oynasın: Haxball
-
http://img220.imageshack.us/i/26642071.jpg/ 4 e tek kafa tutuyorum ulleynn :D
-
süper yahu, yatacam ama hala oynayasım var :D
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------_Dert_ bunu yazdı:
-----------------------------
Kaleye volkanı gecırmeyın ne yaparsanız yapın... resmen bal akıyo bi taraflarından:D
-----------------------------olmmm bak kaç kişi girdi oyunaa söylesinler bal mı :D bilek gücü olum, hakkını ver :D
rezillerr 7-0 yendikkkk laaaaannnn 7-0 :D:D :D:D
edit: yawsak dert :D dünde beraberdik kırmızılarda ozamaan asist yapıodum sana nankör :D
Ortalığım seninle oynadıgım zaman galibiyetin tadına vardım seninle olmayınca galibiyet yerine bol bol 0 tatıyorum :) gel eski renkine geri dön :D kac paraysa verek :)
-
Arkadaşlar connecting host kısmında kopuyorum, neden ??
-
Yaaa bırak volkan:D
Anca karşı takımın kalecileri sıkıştırırsın :D
-
Branxian bunu yazdı:
Yaaa bırak volkan:D
Anca karşı takımın kalecileri sıkıştırırsın :D
-----------------------------len ben kaleciyim zaten karsı tarafı nasıl sıkıstırayım :D
-
beyler Volkan,analitik,bum bunların lisansları bende yarın öbür gün turnuva olursa diyerekten:D onlarda itiraz etmez benim gibi forvete heralde :P
-
Pehlivan bunu yazdı:
beyler Volkan,analitik,bum bunların lisansları bende yarın öbür gün turnuva olursa diyerekten:D onlarda itiraz etmez benim gibi forvete heralde :P
-----------------------------hepiniz bir ben tek
-
madem bu kadar çok oynayan var bi turnuva düzenleyin de iyice keyiflensin oyun.
-
Pehlivan bunu yazdı:
-----------------------------sen var yaaa çok akıllısın amaaaaa benı tutman içinnn bankaları açman lasım :D:D