Access Point Almak İstiyorum Kullandığınız Tavsiye Edebilecekleriniz?
-
Arkadaşlar öncelikle istediğim ürünün tam adı bumudur bilmiyorum
Zyxel P-660N-T1A model modemim var alt çapraz katımda kuzenim oturuyor kabloyla uğraşmak istemiyorum direkt kablo çekmeden baz istasyonu gibi kullanabileceğim fiyatının da 100 tl yi geçmeyeceği bir ürün arıyorum. kullandığınız, bildiğiniz veya tecrübe ettiğiniz tavsiye edebileceğiniz ürünleri yazarmısınız.
bu arada elimde eskiden kalma "PHILIPSCGA5722 kablosuz 54MBPS" modem var bu ürün herhangi bir çözüm üretebilir mi bana ?
-
yıllardır airties access point kurulumu yaparım basittir güzeldir sağlamdır verimlidir
PHILIPSCGA5722 kablosuz 54MBPS" modem e gelince birçok kablosuz modemde acsess point özelliği var ama sanırım bu modelde yok (aşağıdan incelediğim kadarıylan)
-
Asus WL520GU öneririm 3-4 yıldır kullanıyorum en ufak bi sorun la karşılarmadım. Üzerindeki usb üzerinden yazıcı bile paylaşıyorsun
-
http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa5210g-54mbps-yuksek-guclu-dis-ortam/productDetails.aspx?productId=bd100333&categoryId=2699
kullanıyorum her hangi bir sıkıntı çekmedim şu ana dek fiyatı 110 lira (izmir tekmar) tavsiye ederim kolay kurulum
-
d-link veya airties
-
fiyat uyarmı bilmem ama tp-link'e de zyxel,miş airties miş fos derim ubiquiti ve ruckus bunlara nazaran fiyat konusunda daha ucuz olan engenius öneririm çünkü elimden bu güne kadar 500 tane access point geçmiştir hadi kolay gele
-
zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------yıllardır airties access point kurulumu yaparım basittir güzeldir sağlamdır verimlidir
PHILIPSCGA5722 kablosuz 54MBPS" modem e gelince birçok kablosuz modemde acsess point özelliği var ama sanırım bu modelde yok (aşağıdan incelediğim kadarıylan)
tam model verirmisin
-----------------------------Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa5210g-54mbps-yuksek-guclu-dis-ortam/productDetails.aspx?productId=bd100333&categoryId=2699
kullanıyorum her hangi bir sıkıntı çekmedim şu ana dek fiyatı 110 lira (izmir tekmar) tavsiye ederim kolay kurulum
-----------------------------bu ürünü alt çapraz katımda sorunsuz kullanabilirmiyim? atlkattaki kapıdan internete girebiliyorum bu cihazı kapının üzerine koysam bütün evde sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim. birde ben dış ortama kurmayacağım evin içerisine koyacağım hemen kapının üzerine bu kadar dış ortama dayanıklı ürüne gerek varmı?
------------------
yasar50 : önerdiğin ürünün satışı doğrudüzgün hiçbir sitede yok sanırım çok eski bir model. SysTeMeRRoR : tam model verirmisin?
onbasi_yamtar : online fiyat bulabileceğim bir yer varmı? hepsiburadada falan bulamadım
-
alırken universal repeater özelliği olmasınına dikkat et
tp-link ucuz ve kalitelidir garanti konusundada çok iyiler tamirle uğraşmazlar direk değişim 3 yıl garanti vs...
-
tp'linkin modellerine bir bak hocam.
servis açısından da sıkıntısı yok, gayet ömürlük ve kullanışlı makinaları vardır.
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------zalimadam bunu yazdı:
-----------------------------yıllardır airties access point kurulumu yaparım basittir güzeldir sağlamdır verimlidir
tam model verirmisin
-----------------------------Headhunterz bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hepsiburada.com/Liste/tp-link-tl-wa5210g-54mbps-yuksek-guclu-dis-ortam/productDetails.aspx?productId=bd100333&categoryId=2699
-----------------------------bu ürünü alt çapraz katımda sorunsuz kullanabilirmiyim? atlkattaki kapıdan internete girebiliyorum bu cihazı kapının üzerine koysam bütün evde sorunsuz bir şekilde kullanabilirmiyim. birde ben dış ortama kurmayacağım evin içerisine koyacağım hemen kapının üzerine bu kadar dış ortama dayanıklı ürüne gerek varmı?
------------------
yasar50 : önerdiğin ürünün satışı doğrudüzgün hiçbir sitede yok sanırım çok eski bir model. SysTeMeRRoR : tam model verirmisin?
onbasi_yamtar : online fiyat bulabileceğim bir yer varmı? hepsiburadada falan bulamadım
-----------------------------sorunsuz kullanırsın
-
tp link peş para etmez bi kac modelinden defalarca kurdum zyksel ve airtese göre yarı yarıya fark var kablosuz cekim gücü cok zayıf ayrıca 8 db ekxtra antenleri satılıyor onlar da bi işe yaramıyor tafsiye etmem