Acemilik Bitti 87/2 Tertipler
-
Sa. Arkdslar 33 gundur filan yokuz malum askerlık ç.kalede idik tbt burdan tanısıp orda görüştügüm arkdasın cok selamı var buraya lanet_cocuk özgür ben dagıtım iznine geldım .. onlar kaldi 1 hafta burdayız .. usta birlıgı ç.kale cıktı ama it durmaz değil il jandarma birde ç.kalede kalanlar ç.kalede en rahat neresi galiba bizlere soracaklarmiş nerde yapmak istersin die ç.kaleli olan kardeşlerımız bir bilgi verirse cok memnun oluruz .. şimdiden tşkler ..
-
lan bende 1 hafta sonra geliom :S bi msn yollasana sen bana pm den :S
-
Sorduğun soru hakkında pek bir bilgim yok ama sana hayırlı teskereler dilerim.Sağ sağlim git gel inşallah.
-
hayırlı olması dileğiyle....
-
hayırlı teskereler güle güle git güle güle gel
-
kasımda yolcuyuz işallah:) sontertip b*k tertip:d
-
:D TaHRiBaT aSKeRDe :D GüSE FiLm oLuR
-
Benim acemilik bitmesin daha 1.5 ay :) 87/2 tertibim bende. Hatay/Serinyol 121. Jandarma Er Eğitim Alayı Komutanlığın'da Jandarma Acemi Erim.
-
Biz Daha Senin Çömeziniz a.q 87/4 :s (askerlik nasıl biraz anlatsana kolaymı zormu?)
-
Seni korkutmak istemem, sivilden çok farklı bir ortam. Gittiğin ilk 2 günü kesinlikle unutmazsın eminim. Burası neresi? bunlar kim? benim burada ne işim var? birsürü saçma soru sorarsın kendine. Kafayı sıyırma noktasına gelir gelir gidersin :) Her yerde aynımı bilmiyorum ama; yattığımız yataklar, yediğimiz yemekler, eğitim yaptığımız yerler felan hiç hoş değil :) ama zamanla alışıyosun. Sabırı öğreniyorsun, sıkı bir disiplin içine giriyorsun, bunlar bence çok iyi. Zaten sizede öğretirler Askerliğin temeli disiplindir;)
1- Vazife
2- Disiplin
3- Birlik ve Beraberlik
4- Taşıdığı Silahı Tanımak
kolay gelsin ;)
-
Unutmadan bir de sakın ot yolmak, sürünmek, ördek yürüyüşü ve mıntıka temizliği yapmak sana zor gelmesin :)
Toplam Hit: 3168 Toplam Mesaj: 15