Acer Nitro 16 13.Nesil Core İ5 RTX4050 (Yorum Yapabilecek)
-
Uzun süredir donanım ve oyun konusundan uzağım. Malum artık bir şey almak da zor, hal böyleyken anlayan veya tecrübeli arkadaşlar fiyat ve cihaz hakkında yorum yaparlarsa sevinirim. -
Sabahçılar için up olsun.
-
Fiyatına göre özellikleri iyi güzel ama Ram 16 GB olsaymış iyiymiş.
-
Hocam tam olarak ne için kullanacaksın ? detay verebilirsen daha net yorumlar gelecektir. Örneğin hangi oyunları oynayacaksın ?
8gb ram kafadan sıkıntı zaten
-
Fiyat konusunda iyi ancak marka olarak Acer yorumları iyi bir marka değil. Dell G serisi Asus Rog serisi biraz daha pahalıdır ama iyidir. Dersen ki benim bütçem belli üzerine çıkmak istemiyorum ozaman sana mükemmel bir bilgi veriyorum GameGaraj markasını biliyorsundur. Monster rakibi olarak çıkartıldı arkasındaki firmayı biliyorum ve ciddi toplantılarımız oldu kendileriyle ürünler MSI oyuncu bilgisayarı üreten firmaya fason yaptırılıyor. Tabi birebir MSI kalitesi bekleme ama fiyat olarak Acerdan düşükse tercih edilebilir ürünlerdir.
-
can498 bunu yazdı
Fiyatına göre özellikleri iyi güzel ama Ram 16 GB olsaymış iyiymiş.
Ram için 1 slot boş, 16 yapılabilir hocam.
-
Cesnist bunu yazdı
Hocam tam olarak ne için kullanacaksın ? detay verebilirsen daha net yorumlar gelecektir. Örneğin hangi oyunları oynayacaksın ?
Dostum 15-16 yaşlarında çocuk oyun için kullanacak. Gta, RDR2 tarzı oyunlar oynuyor PS5 te ama konsolu uzun süredir kullanmıyor, satıp bilgisayar alalım dedik.
Ram konusunda 1 slot boş, ekleme yapılabilir.
-
interfector bunu yazdı
Fiyat konusunda iyi ancak marka olarak Acer yorumları iyi bir marka değil. Dell G serisi Asus Rog serisi biraz daha pahalıdır ama iyidir. Dersen ki benim bütçem belli üzerine çıkmak istemiyorum ozaman sana mükemmel bir bilgi veriyorum GameGaraj markasını biliyorsundur. Monster rakibi olarak çıkartıldı arkasındaki firmayı biliyorum ve ciddi toplantılarımız oldu kendileriyle ürünler MSI oyuncu bilgisayarı üreten firmaya fason yaptırılıyor. Tabi birebir MSI kalitesi bekleme ama fiyat olarak Acerdan düşükse tercih edilebilir ürünlerdir.
Bir araştırayım hocam ama benim için daha fazla bilinmezlik olur. Dediğim gibi uzun süredir donanım konusundan uzağım, bu yüzden sizlere danışmak istedim.
-
Alınır
Fiyatı uccuz
Ben i7 alırdım o ayrı
-
GoQaN bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Dostum 15-16 yaşlarında çocuk oyun için kullanacak. Gta, RDR2 tarzı oyunlar oynuyor PS5 te ama konsolu uzun süredir kullanmıyor, satıp bilgisayar alalım dedik.
Ram konusunda 1 slot boş, ekleme yapılabilir.
Anladım hocam, o halde ram 2x yapıp alınabilir, RDR2 cok yüksek performans vermez ama GTA'da sorun olmayacaktır. ps5 satmadıysanız fiyat iletebilir misin hocam ?
-
Rtx 4060'lı cihaz bakın.