Açıköğretim Lisesi Hakkında
-
bambam66 bunu yazdı:
-----------------------------
lanet olsun ortak derslerin hepsini vermem gerekiyordu 3 alan 2 ortak ders vermişim bitane ortak dersin puanı 40 1soru daha yapsam geçiyormuşum toplamda 5ders başarılı 5ders başarısız nese hellederiz
-----------------------------evet o dediğini bende yaşadım çok gıcık bi durum gerçekten ..
neyseki bu yıl ki sınavların hepsini geçmişim allahtan muaf etme olayı var bide :) -
BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------Ha bide Hocam...Ben normal liseden 2 kere sınıf tekrarı yapıp atılırsam...açıköğretimden devam edip ÖSS ye girme hakkım varmıdır ?
-
berraa bunu yazdı:
bambam66 bunu yazdı:
lanet olsun ortak derslerin hepsini vermem gerekiyordu 3 alan 2 ortak ders vermişim bitane ortak dersin puanı 40 1soru daha yapsam geçiyormuşum toplamda 5ders başarılı 5ders başarısız nese hellederiz
-----------------------------evet o dediğini bende yaşadım çok gıcık bi durum gerçekten ..
neyseki bu yıl ki sınavların hepsini geçmişim allahtan muaf etme olayı var bide :)
-----------------------------aslında benim içinde farkden bir durum yok yine aynı dönemde mezun olucam ama bidaha böyle olmazsa
-
Realist bunu yazdı:
BosnaK bunu yazdı:
Ha bide Hocam...Ben normal liseden 2 kere sınıf tekrarı yapıp atılırsam...açıköğretimden devam edip ÖSS ye girme hakkım varmıdır ?
-----------------------------Evet girebilirsin ama başvurular bitti:)
-----------------------------Problem diil hacım daha atılmadım :) Da ne zamanla ne zaman arasında bu basvurular ?=?
-
başvurular bitti marttaydı bi sonraki dönem ağustosta olması lazm ona kayıt olmak isterseniz olursunuz.
ama benim durum fena oldu süper lise denen şey 3sene+1sene hazırlık..
yeni sistem ise 4 sene düz..
hal böyle olunca benden 1 senenin tüm derslerini istediler. bir ders için tüm senenin derslerini vermem icab etti :)
-
balik_ bunu yazdı:
BosnaK bunu yazdı:
Ha bide Hocam...Ben normal liseden 2 kere sınıf tekrarı yapıp atılırsam...açıköğretimden devam edip ÖSS ye girme hakkım varmıdır ?
-----------------------------tabiki vardır. hiçbir sıkıntı olmuyor normal lise diplomasından hiçmi hiç farkı yoktur. ben iki kere sınıf tekrarı yapıp atıldım, dışardan bitirdim öss ye girdim kazandım şimdi üniversitede öğretim görevlisi oldum :)))
-
balik_ bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------tabiki vardır. hiçbir sıkıntı olmuyor normal lise diplomasından hiçmi hiç farkı yoktur. ben iki kere sınıf tekrarı yapıp atıldım, dışardan bitirdim öss ye girdim kazandım şimdi üniversitede öğretim görevlisi oldum :)))
-----------------------------way hocam ben ins atılmam ama ... bu acıköğretimde iyi bisiymisss....bu ülkeyi seviyorum bu yüzden..
-
BosnaK bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
balik_ bunu yazdı:
BosnaK bunu yazdı:
-----------------------------way hocam ben ins atılmam ama ... bu acıköğretimde iyi bisiymisss....bu ülkeyi seviyorum bu yüzden..
-----------------------------bende o zamanlar ülkemi çok sevmiştim. dünyanın sayılı ülkesinde açıköğretim mevcuttur. Ülkemize Açıköğretim hizmeti getirenlerden Allah razı olsun.