folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Adanada Bir İş Yapmaya Karar Verdim Batmamak İçin Tavsiyelerinize İhtiyacımvar

Adanada Bir İş Yapmaya Karar Verdim Batmamak İçin Tavsiyelerinize İhtiyacımvar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    Hacı kış geliyor seyyar olmaz bence.. Dükkan dersen ona da 5 bin falan yetmez :)
    adanada ne iş gider.. Bak aklımda iyi bi fikir var. Kışın adanada şırdan iyi gidiyor :) gel devlet hastanesi karşısına tezgah at. Oradaki herkes bitiriyor şırdanı. Tencereler boş gidiyorlar eve. Hem 5 bin tl de gitmez :)

hacı bu şırdan güzel bişeye benziyo midye dolma gibi adanadan başka yerlerde varmı acaba

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Realist bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    Hacı kış geliyor seyyar olmaz bence.. Dükkan dersen ona da 5 bin falan yetmez :)
    adanada ne iş gider.. Bak aklımda iyi bi fikir var. Kışın adanada şırdan iyi gidiyor :) gel devlet hastanesi karşısına tezgah at. Oradaki herkes bitiriyor şırdanı. Tencereler boş gidiyorlar eve. Hem 5 bin tl de gitmez :)

hacı bu şırdan güzel bişeye benziyo midye dolma gibi adanadan başka yerlerde varmı acaba

Adana dışında başka yerlerde de var da adanada ki gibi değil. Bizim burada akşamları her yerde var. Diğer şehirlerde dükkanlarda şu paça, işkembe satanlarda olur. Ama adanada başka türlü :) başka şehirlerde tutar mı bilmiyorum da zor ama :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    Realist bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

Adana dışında başka yerlerde de var da adanada ki gibi değil. Bizim burada akşamları her yerde var. Diğer şehirlerde dükkanlarda şu paça, işkembe satanlarda olur. Ama adanada başka türlü :) başka şehirlerde tutar mı bilmiyorum da zor ama :)

hocam gece gece canımı çektirdin ya :/ 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Bizim de Rize'de sahilde bi kafemiz var.Oyunda oynatıyoruz.Dondurma satıyoruz. Sahilde bardakta mısır ,mısır tarzı şeyler satılıyor.Fikirlerinizi almak istiyorum.Kafe kışın kapalı duruyor.Sizce yazlık nasıl bi tezgah açıp iyi iş yapıp iyi kazanabiliriz?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    taekwondo
    taekwondo's avatar
    Erkek

mısır dan ziyade yazın sahilde patetesi kıvrılmış şekil de kızartan bi kız görmüştüm değişik sos vsre le  kapış kapış gidiyodu yanına da iki bira kasası koy tmm dır  rastgele 

Belamı bulmusum bulduqum kadar..
Toplam Hit: 1631 Toplam Mesaj: 16