Adanada Bir İş Yapmaya Karar Verdim Batmamak İçin Tavsiyelerinize İhtiyacımvar
-
cuneyd bunu yazdıHacı kış geliyor seyyar olmaz bence.. Dükkan dersen ona da 5 bin falan yetmez :)
adanada ne iş gider.. Bak aklımda iyi bi fikir var. Kışın adanada şırdan iyi gidiyor :) gel devlet hastanesi karşısına tezgah at. Oradaki herkes bitiriyor şırdanı. Tencereler boş gidiyorlar eve. Hem 5 bin tl de gitmez :)hacı bu şırdan güzel bişeye benziyo midye dolma gibi adanadan başka yerlerde varmı acaba
-
Realist bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Hacı kış geliyor seyyar olmaz bence.. Dükkan dersen ona da 5 bin falan yetmez :)
adanada ne iş gider.. Bak aklımda iyi bi fikir var. Kışın adanada şırdan iyi gidiyor :) gel devlet hastanesi karşısına tezgah at. Oradaki herkes bitiriyor şırdanı. Tencereler boş gidiyorlar eve. Hem 5 bin tl de gitmez :)
hacı bu şırdan güzel bişeye benziyo midye dolma gibi adanadan başka yerlerde varmı acaba
Adana dışında başka yerlerde de var da adanada ki gibi değil. Bizim burada akşamları her yerde var. Diğer şehirlerde dükkanlarda şu paça, işkembe satanlarda olur. Ama adanada başka türlü :) başka şehirlerde tutar mı bilmiyorum da zor ama :) -
cuneyd bunu yazdıRealist bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Hacı kış geliyor seyyar olmaz bence.. Dükkan dersen ona da 5 bin falan yetmez :)
adanada ne iş gider.. Bak aklımda iyi bi fikir var. Kışın adanada şırdan iyi gidiyor :) gel devlet hastanesi karşısına tezgah at. Oradaki herkes bitiriyor şırdanı. Tencereler boş gidiyorlar eve. Hem 5 bin tl de gitmez :)
hacı bu şırdan güzel bişeye benziyo midye dolma gibi adanadan başka yerlerde varmı acaba
Adana dışında başka yerlerde de var da adanada ki gibi değil. Bizim burada akşamları her yerde var. Diğer şehirlerde dükkanlarda şu paça, işkembe satanlarda olur. Ama adanada başka türlü :) başka şehirlerde tutar mı bilmiyorum da zor ama :)hocam gece gece canımı çektirdin ya :/
-
Bizim de Rize'de sahilde bi kafemiz var.Oyunda oynatıyoruz.Dondurma satıyoruz. Sahilde bardakta mısır ,mısır tarzı şeyler satılıyor.Fikirlerinizi almak istiyorum.Kafe kışın kapalı duruyor.Sizce yazlık nasıl bi tezgah açıp iyi iş yapıp iyi kazanabiliriz?
-
mısır dan ziyade yazın sahilde patetesi kıvrılmış şekil de kızartan bi kız görmüştüm değişik sos vsre le kapış kapış gidiyodu yanına da iki bira kasası koy tmm dır rastgele
Toplam Hit: 1631 Toplam Mesaj: 16