Adanalı Müridler Adana Toplaşması Yapalım..
-
e karar müridler :D
-
2. postu editledim (:
-
birinin beni alması gerek :D yer yurt bilmiyorum:D
-
keşke bende olsaydım müridler ya..
-
Cool bunu yazdı:
-----------------------------
keşke bende olsaydım müridler ya..
-----------------------------bu yorum bana ait ...
-
tarih,yer ve saat müsaittir :)
edit: yakamıza mor menekşemi takak yoksa tespihmi sallayak :D
-
A_REX bunu yazdı:
birinin beni alması gerek :D yer yurt bilmiyorum:D
-----------------------------tam olarak neredesin hacı adana da yardımcı oluruz sana her türlü (:
aliyk bunu yazdı:
tarih,yer ve saat müsaittir :)
edit: yakamıza mor menekşemi takak yoksa tespihmi sallayak :D
-----------------------------gerek yok hocam tbt müridi belli ediyor zaten kendini (:
-
mal mal saga sola bakan biri görürseniz kesin benimdir :D çekin kolundan gel lan diye :D Şaka bi yana yüregir garajını biliyorum zaten araba orada duracak kim gelip alacak beni oradan :D
-
A_REX bunu yazdı:
mal mal saga sola bakan biri görürseniz kesin benimdir :D çekin kolundan gel lan diye :D Şaka bi yana yüregir garajını biliyorum zaten araba orada duracak kim gelip alacak beni oradan :D
-----------------------------yüreğir otagarına benım ev yakın hocam pm olarak numaramı atıyorum ayalarız
-
piratekadir bunu yazdı:
A_REX bunu yazdı:
-----------------------------yüreğir otagarına benım ev yakın hocam pm olarak numaramı atıyorum ayalarız
tamam hocam halettik benim sorunu piratekadir ile gelicez daha dogrusu o getirecek beni :D