Aday Memurlar İçin Yapılan Sınava Girenler
-
Formalite bir sınav.Cevapları rahat ol kolay olur .Bundan bir 4-5 sene önce ığdırda 2 kişinin kaldığını söylemişti orada bir arkadaş.1-2 gün sonra geçirmişler ikisinide.Söylenene göre müsteşar aramış Demiş ki Bu adamlar üniversite sınavını kazanıyor 4 yıl okuyor yetmiyor kpss yi kazanıyor sizin kıytırık sınavınızdan mı kalıyorlar diye kalaylamış.Ne kadar doğrudur bilmem.
Bize 5-6 sayfa test vermişlerdi oradan sordulardı.
kilit11 tarafından 30/Kas/13 16:58 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdiye kadar bu sınavdan kalan olmadı. çünkü 60dan aşağı alırsan notunu 60 yapıyorlar. rahat ol. aşırı saçma ve gereksiz bi sınav yakında kaldırılır diye düşünüyorum. kimse çalışmaz bu sınava zaten aşırı kaygılı olanlar hariç.
-
bugün gittim sınava hiç çalışmadım tarih anayasa türkçe sorularını zorlanmadan yaptım taze bilgilerle. Diğer yönetmelikler falan salladım. Resmi bir hava vardı kalabalıktı her sınıfta 2 tane gözetmen vardı öyle soruları verme kopya alma verme durumları olmadı.İnşallah bir sıkıntı çıkmadan geçer gideriz şu formaliteden
-
hocam o sınavların notlarını açıklamazlar zaten, herkese geçtin derler öle kapanır o dosya.