folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Aday Memurlar İçin Yapılan Sınava Girenler

Aday Memurlar İçin Yapılan Sınava Girenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kilit11
    kilit11's avatar
    Erkek

Formalite bir sınav.Cevapları rahat ol kolay olur .Bundan bir 4-5 sene önce ığdırda 2 kişinin kaldığını söylemişti orada bir arkadaş.1-2 gün sonra geçirmişler  ikisinide.Söylenene göre müsteşar aramış Demiş ki Bu adamlar üniversite sınavını kazanıyor 4 yıl okuyor yetmiyor kpss yi kazanıyor sizin kıytırık sınavınızdan mı kalıyorlar diye kalaylamış.Ne kadar doğrudur bilmem.

Bize 5-6 sayfa test vermişlerdi oradan sordulardı.

kilit11 tarafından 30/Kas/13 16:58 tarihinde düzenlenmiştir

21 mayıs 1864
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

şimdiye kadar bu sınavdan kalan olmadı. çünkü 60dan aşağı alırsan notunu 60 yapıyorlar. rahat ol. aşırı saçma ve gereksiz bi sınav yakında kaldırılır diye düşünüyorum. kimse çalışmaz bu sınava zaten aşırı kaygılı olanlar hariç.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

bugün gittim sınava hiç çalışmadım tarih anayasa türkçe sorularını zorlanmadan yaptım taze bilgilerle. Diğer yönetmelikler falan salladım. Resmi bir hava vardı kalabalıktı her sınıfta 2 tane gözetmen vardı öyle soruları verme kopya alma verme durumları olmadı.İnşallah bir sıkıntı çıkmadan geçer gideriz şu formaliteden

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam o sınavların notlarını açıklamazlar zaten, herkese geçtin derler öle kapanır o dosya.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1912 Toplam Mesaj: 15