Adobe Temiz Kurulum Nasıl Yapıyorsunuz?
-
ps aylık 50-60 tl mi ne abonelik sistemiyle. niye crack arıyorsunuz ki? değer mi virüs riskine?
-
Prometheus bunu yazdıps aylık 50-60 tl mi ne abonelik sistemiyle. niye crack arıyorsunuz ki? değer mi virüs riskine?
Emin misin hocam 50 60 tl olduğuna? Photoshop ve Illustrator kullanıyorum
-
Sadakat bunu yazdıPrometheus bunu yazdıps aylık 50-60 tl mi ne abonelik sistemiyle. niye crack arıyorsunuz ki? değer mi virüs riskine?
LR + PS 62₺ olması lazım
Ben full CC kullanıyorum 120₺ aylık.
-
antivirüsü kapatıyom crackliyom antiyi açıp tarıyom
gariban diye fidye istemiyolar benden :)
-
Sadakat bunu yazdıPrometheus bunu yazdıps aylık 50-60 tl mi ne abonelik sistemiyle. niye crack arıyorsunuz ki? değer mi virüs riskine?
illustrator u bilmiyorum ama lr + ps antiseptik de demiş 62 tl aylık. iş içinse bence ill fiyatları da makul sayılır. çevrende öğrenci veya öğretmen varsa onun adına hesapla %60 indirimden yararlanabilirsin. hatta öğrenci kontrolü yapıyor mu bilmiyorum belki yalandan öğrenciyi seçsem kontrolsüz verir bilemiyorum. farklı planlar var, sayfaya ilk girince gösterdiği planlar genelde yüksek bulut depolamalı planların fiyatları. detaylara inersen bulutsuz planlar daha ucuz. -
crack linkleri güncellenirmi acaba çok ihtiyaç var normal piyasadaki cracklerde fidye virüsü var
-
turkstar bunu yazdı
crack linkleri güncellenirmi acaba çok ihtiyaç var normal piyasadaki cracklerde fidye virüsü var
https://www.reddit.com/r/GenP/comments/jyigjp/newest_version_adobegenp27/
Bilgiler
-
Temiz Adobe kurulumlarını sırasıyla next, next, accept ve son olarak da install butonlarına basarak yapıyorum.
Şaka bir yana www.1337x.to eğer firüs mirüs yemek istemiyorsanız.
Abi bu fotoğraflar niye böyle zenci büllüğü gibi kocaman kocaman oluyor ya -
Öğrenci hesabı, photoshop + lightroom = 52₺ ödüyorum aylık.
-
adobe nin hangi programı olduğu farketmiyor.7 günde bir trial reset yapıyorsun.bu şekil kullaılabiliyor yeni sürümleri.kurulu olduğu klasörde serialin kayıt olduğu bir metin belgesi vardı .ordaki seriali sürekli bir rakam artırarak kullanabilirsin.nette bulabilirsin.akşam gidince bakarım bende.tabiki 7 günde bir reset lemekten bıkmayacaksan başka yolu yok yada ödeyeceksin bedelini.