ADSL Den VDSL Geçiş İçin Dilekçe ?
-
yalinyalniz bunu yazdı
şimdi için değil de ev alırken-kiralarken vdsl mümkünse fiber altyapısı olmasını tercih edin
aynen öyle hocam, normalde iskenderunda 100mbps kullanıyordum turknet hatta 1000 yapılacağı yönünde konuşmuştukta geldi gene bok çukuruna
-
hiç böyle bir sorun yaşamadım 2 yıl önce adsl'den vdsl'e geçerken taahhütüm bitiyordu şak diye 1 günde vdsl'e geçtim
-
blackhorror bunu yazdı
hiç böyle bir sorun yaşamadım 2 yıl önce adsl'den vdsl'e geçerken taahhütüm bitiyordu şak diye 1 günde vdsl'e geçtim
Benim sansım hocam çöle gitsem dolu yağar aya gitsem aya ikiye ayrılırır .
-
Atakan bunu yazdıblackhorror bunu yazdı
hocam ne yaptın, normalde bu ibnetörlerin bu kadar uzatmaması lazım. direkt geçirmesi lazım.
ben ttneti arayıp sorunuma çözüm bulmalarını istediğimde hep 2 kere ararım, farklı müşteri temsilcisi farklı söyleyebiliyor biri yapamayınca diğeri yapıyor falan.
-
ReyiZ bunu yazdıAtakan bunu yazdıblackhorror bunu yazdı
hocam ne yaptın, normalde bu ibnetörlerin bu kadar uzatmaması lazım. direkt geçirmesi lazım.
ben ttneti arayıp sorunuma çözüm bulmalarını istediğimde hep 2 kere ararım, farklı müşteri temsilcisi farklı söyleyebiliyor biri yapamayınca diğeri yapıyor falan.
hocam turknete başvuru yaptım oraya geçiş yapacam onlar vdsl portuda geçiş yaptıracak turknette hiç olmasa muhattap bulabilirim diye bide cybersecurity vb çalısına tanıdıklarım var ücret biraz daha yüksek ama bir şekilde muhattap bulurum diye
-
Bu bir zaferdir hocam bu bir direniştir hocam bu bir sevgidir hocam deli destek mutluyum
-
Atakan bunu yazdı
Bu bir zaferdir hocam bu bir direniştir hocam bu bir sevgidir hocam deli destek mutluyum
Turknet Uploadı mı düşürdü? Bu kadar az olmuyordu.
-
wordros bunu yazdıAtakan bunu yazdı
hocam upload 0.01 idi benim hattan kaynaklı bence upload için göreşecem yarın bu bina benim için çok çok iyi video bile izleyemiyordum
-
Atakan bunu yazdıwordros bunu yazdıAtakan bunu yazdı
hocam upload 0.01 idi benim hattan kaynaklı bence upload için göreşecem yarın bu bina benim için çok çok iyi video bile izleyemiyordum
Hayırlı olsun ozaman hocam. Umarım sorunsuz bir kullanım olur.
-
wordros bunu yazdıAtakan bunu yazdıwordros bunu yazdıAtakan bunu yazdı
Hayırlı olsun ozaman hocam. Umarım sorunsuz bir kullanım olur.
Teşekkürler hocam çok sağolun