Ağ Üzerinden Pc Çökertme
-
mrb arkadaşlar.öğretmen arkadaşımın okulda müdürle arası bozulmuş oda müdürün bilgisayarını çökertmek istiyor.bilgisayar çökecek ve müdür ondan bilgisayarını yapmasını rica edecek.istediği bu.nasıl olur bir yolu varmı
-
hocam sanırsam site kurallarında falan bü tür olaylar yanlış bence gitsin özür dilesin konuşup anlaşsınlar en iyisi bu:d
-
göçerterek
-
Bill amcan böyle açıkları çoktan kapamıştır :) bilgisayara şahsen ulaşamadıktan sonra yapılabilecekbirşey olduğunu sanmıyorum
sözlerime son verirken
Çökertme'den Çıktım Da Halil'im
Aman Başım Selâmet,
Bitez De Yalısına Varmadan Halil'im
Aman Koptu Kıyamet.
Arkadaşım İbram Çavuş
Allah’ıma Emanet,
(Bağlantı)
Burası Da Aspat Değil Halil'im
Aman Bitez Yalısı,
Ciğerime Ateş Sardı,
Telli Kurşun Yarası.
Güverte De Gezer İken
Aman Kunduram Kaydı,
İpekli Mendilimi Halil'im
Aman Mor Rüzgâr Aldı. -
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
hocam sanırsam site kurallarında falan bü tür olaylar yanlış bence gitsin özür dilesin konuşup anlaşsınlar en iyisi bu:d
-----------------------------Kim diyor yanlış diye ak tötünüzden kural uydurmayın şu sitede birdaha.
-
decameron bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
-----------------------------Kim diyor yanlış diye ak tötünüzden kural uydurmayın şu sitede birdaha.
:D hocam ak olduğunu nereden anladın -
kesin yanlış demedim olabilir dedim.
-
arkadaşlar konu tartışmaya dönmesin.müdürün bilgisayarını kullanmadan ağ üzerinden çökertebilirmiyiz
-
Hoca ağ üzerinden eğer müdürün okuma yazamaya açık klasörü varsa paylaşıma açık oradan ayarlara ulaşılabiliyorsa mesela C:\ sürücüsü yada D:\ sürücüsünün kök dizinine dosya kopyalama izni varsa ağdaki bir PC nin kök dizine autorun.inf dosyası oluşturulur ve o dosyanın içinede kendini başlatan bir virüs konulur PC resetlendikten sonra müdür efendi c:| ye yada D:\ ye girmeye çalışınca çöker gider ama bu zor bi ihtimal.Onun dışında virüslü mail gönderilebilir. Yada açık bir porttan telnet e bağlanılırsa eğer ordana kullanıcı adı ve şifre biliniyorsa virüs yüklenip PC göçertilebilir. :| bunların tümü ihtimallere dayanaıyor ama okul PC lerinde güvenlik sıfırdır o yüzden uğraşırsa çökertir bence.
-
en kolay yol:
bilgisayar giriş (kullanıcı hesapi ve şifresi)şifresini biliyorsa arkadasın
c: ye ulasmasini saglar üstteki komut internet explorer a yazildiginda
ardından k.adi şifre soracak
üstte belirttigim giriş k.adi ile şifreyi girin
Windows klasöründeki dizinlerden bir kaç bişiler silin makina cöksün :)
-
dengbej in port olayı da mantikli
tabi nasil yapacagini kisa cümlelerle anlatirsa modem ayarlarinda port acmayi mesela :)
daha cok yardimci olacaktir süphesiz