folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

Ahmet Kaya Hakkında Düşünceler...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    baron_27 bunu yazdı:
    -----------------------------

ahmet kayayı ölmeseydi de tanısaydık tam olarak keşke,

hakkında kulaktan dolma şeyler söylüycez ama, mesela ben antepliyim.

antep'de kurtuluş savaşı: karayılanın kahramanlık destanı vardır, onla ilgili şarkısı da var..

apoşla ilgili şarkısını da duydum.. niye böyle yapmış araştırmadan bişey diyemiycem. ama şarkıları güzeldir.

Kesinlikle doğru bulmuyorum ama apoşla ilgili şarkısında bir konserde "vallahi apoyu özledik" diyor ama bunu Türkiye'de linçe uğradıktan sonra söylüyor, bence bir anlık sinirle söylenmiş birşey, bir de "evim arabam birkac serefsiz yuzunden Türkiye'de kaldi" diyor, hürriyet gzetesi bunu manşetinde "Vay şerefsiz" başlığıyla verip haberin içeriğinde "evim, arabam şerefsizlerin ülkesinde kaldı" diye yazıyor ondan sonra zaten olaylar kopuyor. Basnında kancıklığı var anlıyacağın.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

oouuu  baya ilerlemiş konu, abicim tamam Ahmat Kaya'nın vukaatları cepde  herkez tarafından biliniyor, adam öldü gitti  PKK sempatizyanı mıdır doğrudur  olabilir  hal ve hareketleri onu  gösteriyordu. Ancak dediğim gibi adam geberdi  bırakın şimdi onu  diğerleri MECLİSE KADAR GİRDİ  buna  bir yorum yapın buna bir çare bulun..  derim ben

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

oouuu  baya ilerlemiş konu, abicim tamam Ahmat Kaya'nın vukaatları cepde  herkez tarafından biliniyor, adam öldü gitti  PKK sempatizyanı mıdır doğrudur  olabilir  hal ve hareketleri onu  gösteriyordu. Ancak dediğim gibi adam geberdi  bırakın şimdi onu  diğerleri MECLİSE KADAR GİRDİ  buna  bir yorum yapın buna bir çare bulun..  derim ben

Evet bir çare bulmalıyız. Mecliste azınlık durumundalar bence onları bir koalisyon hükümeti kuracak düzeye getirmemiz lazım. Özgürlük, demokrasi adına mutlaka yapmalıyız ! Suç onlarda değil onların meclise girmesini engelleyecek yasaları çıkartmayan şerefsizlerde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Suç ne pkk'da ne de ona inananlarda Asıl suçlular ABD,Yunanistan, ERmenistan,Araplar Vb daha bir kaç çıkarları için destek veren ülkeler . Araştırın Ben türküm diyorsanız almayın onların ürettiklerini. Gerekirse soğan ekmek yiyin. Diyorsunuzki Ahmet kaya özledik apoyu diyor ee adama umut vermişlerki diyor .

ßurası Kürdistan olsaydı Eminim Biz Türkler Türkiye Kurulsun die CAn atardık Deilmi ? Ama Burası TÜRKİYE İşte.

Ayrıca Çıkarmışlar Kürtlerin Adını  Adamın teki kürdüm dedi zaman aq pkk'lısı diyorlar ,

O dağdakilerin yarısından çoğu yabancı bunu kaçanlar teyid ediyor zaten,

bide bölgeleşme oluşmuş zaten bunuda bizler biliyoruz.

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Allah içinbu ne biçim düşünce bu ne biçim  mantık hocam.Biz Türküz dedikmi bile faşist diyorlar adam çıkmış bölücü başını özledik diyor yok kızgındı yok öle oldu yok böyle oldu s2timin adamını savunuyorsunuz.Adam bölücünün önde gideni.Bize ne o nede yandaşları lazım değil.Biz bölücü deil birleştirici olmak istiyoruz ama durmadan damarıza basılıyor.Alın sanatçı dediğiniz adam dediğiniz böyle olur izleyin... http://www.youtube.com/watch?v=jsqz1Upfi-w

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek
    bu it hakkında da düşünmemiz mi gerekiyor, boşuna millet yazmakla yoruldu baksana. onun yapacağı müziği ... , geberdi gitti çok şükür , en azından bir yezidin dölü eksildi memleketten

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 28863 Toplam Mesaj: 217