folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Ahmet KAYA"Mı Osman ÖZTUNÇ"Mu?

Ahmet KAYA"Mı Osman ÖZTUNÇ"Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    beyler ahmet kayanın kişiliği hakkında bir şey bilmem kimisi pkk bölücü demiş kimisi değil demiş bunlar beni ilgilendirmez beni muzik yönü ilgilendirir , sanatcı yonü ilgilendirir. ahmet kayanın sarkılarını beğenirim dinlerim. lütfen ön yargılarımızı bir kenara bırakalım.

yakamoz
    ağladıkça
    giderim
    başım belada
    kum gibi favorimdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiRePiRaTe
    FiRePiRaTe's avatar
    Erkek
    bende krestonu sonuna kadar desteklıyorum ama Osman Öztunç u desteklese bence daha iyi aslında doğru ahmet kaya mıdır nedir şerefsiz pkk lı karşımda görsem hemen saldırırım  osman öztunç u görsem hemen selam veririm şu ahmet k. yı sevenlere hayret ediyorum zaten adam ülkemize ihanet ediyor aynı orhan pamuk gıbı bazıları hala seviyor yani bu bence saçmalık sonuna kadar osman öztunç u destekliyorum şarkılarınıda dinledim yemin ederim mükemmel şarkıları var dinlemenizi öneririm selametle kalın...

!!..SATAN İS ANGEL..!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek
    ahmet kayanın a.q. tamammı..onu savunan gerillamısın nesin seninde a.q.bu adam deilmiydi lan pkk bayrağı önünde şarkıyı söleyen..bu adam deilmiydi lan apoyu özledim die şarkılar yazan...gözünüzü açık adam olun TÜRK OLUN TÜRK...

hız emniyettir...!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviBere
    MaviBere's avatar
    Erkek

hız emniyettir...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    bortecine357 bunu yazdı:

doguhan bunu yazdı:

ahmet kaya pkk ya destek veren bir ibne ikin osman öztunç ta babamın bir şiirini "araklayarak" müzik ve kaset yapan ülkücü geçinen bi serefsizdir

ulan senin babanın şiirini ne yapsın koskoca sanatçı senin babanın yazdığı şiiri söle bakalım ismi neymiş madem adama çamur attın söle ülkücülüğünden süphemiz yok ALLAHA SÜKÜR senin babanın yazdığı şiiri söle

hadi sölesene BABANIN ŞİİRİNİ  ulan tamam anladık sevmiyosun adamı küfürde ediyosun ama insana İFTİRA günahtır ayıptır senin baban kimde OSMAN ÖZTUNC gibi her lafı şiir olan bi insan senin babanın şiirini babandan habersiz albümüne koysun bide ülkücü diye geçiniyo diyosun şerefsizlik yapıyosun olmayan işleri olmuş gibi gösterme şerefsizlik yapma bide babanı ortaya atıyon şiir ayaklarına hit dedikleri şeyi yükseltecen

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tamert
    tamert's avatar
    Erkek
    ahmet kaya gerçek bir vatan haini olup Osman öztunç gerçek bir kahraman gerçi artık bir o.ç yi kahraman gibi gösterme çabaları var ikisi çok ayrı insanlar birisi türk öteki pkklı o.ç. 

en doğru olanı yap
Toplam Hit: 19258 Toplam Mesaj: 58