Akademik Araştırma İçin Kısa Bir Anket Doldurur Musunuz?
-
Konuyu açmak için en uygun yerin burası olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımın akademik araştırması için bu form'u doldurmanıza ihtiyacı var. Tahribat'a da açayım, katılım artsın istedim. Araştırmanın içeriğiyle ilgili pek bilgim yok fakat eğer anketin sonuçlarını görmek istiyorsanız en alta e-mail adresinizi yazmanız yeterli.
https://docs.google.com/forms/d/1dgSQZbX1q9X66SciB8wVi5X9oSA-Ph0IyqKqoGtezGA/viewform
Şimdiden teşekkürler.
-
sonucu mail at la merak ettim :D
-
arkadaşım anketin sonuna email adresini yazar mısın? sen de herkes gibisin :p
-
doldurdum reis
SUPERBICO tarafından 02/Ara/14 18:48 tarihinde düzenlenmiştir
/sosyal ağlarda paylaşalım ister misin hoca? -
doldurdum hocam
-
Doldurdum hocam müridlerde hangi duyguyu seçtiğini söylesin bari ben korkuyu seçtim :)
-
Aşkı verdim gitti :) İhtiyacım yok bu yaştan sonra unu eledim eleği astım..
Görünmezlik seçtim ki, görünmeden gidip bütün ebesini sktiklerimin canlarını çıkarıncaya, akıllarını uçuruncaya kadar döveyim itneleri...
-
Katıldım-Kin/Nefret 'i verdim Zaman yolculuğunu aldım.
Yalnız şıklarda Medyumluk var ben medyumlugu seçiceğime zaman yolculugunu seçerim amk hiç değilse olaylara müdahale edebilirim :D -
x EnesErgun bunu yazdı
Katıldım-Kin/Nefret 'i verdim Zaman yolculuğunu aldım.
Yalnız şıklarda Medyumluk var ben medyumlugu seçiceğime zaman yolculugunu seçerim amk hiç değilse olaylara müdahale edebilirim :DAynı mantıkla hareket ettim ben de. :D
-
utanmayı verdim görünmezliği aldım. Hem arsız oldum hem de görünmez
-
Eğer akademik bir çalışma ise sayfa başında açıklamaların olması gerekmez mi? Yani kim yapıyor (kişi/kurum) kiminle yapıyor (kurum/örgüt) niye yapıyor? Tarzı. Bizim okulda da anket usulü çalışma yapanlar oldu ama açıklama kısmı olması lazım diye biliyorum.
Hani meraktan soruyorum :) yeni saptamaya çalışıyorlar merak ettim.