Akbank
-
Yine ne oldu bu bankaya, mobil uygulaması dünden beri patlamış durumda
-
Türk Telekom altyapısıyla ilgili genel bir problem olabilir.
Benimde hoatingler bugün can cekisiyordu
-
Akbank ta son 5-6 aydır bir sıkıntı var ne zaman bu şekilde bı yavaşlık olsa sonrasinda adına kredi çekilen kişiler esnek hesap açılıp kullanılan kişiler sürekli haberlere manşet oluyor özellikle takip ediyorum bakalım bu kesinti ve yavasliktan sonrada olacak mı
-
Bir problem kalmadı aslında, ns'ler her yere oturana kadar zaman alacak vpn veya farklı dns deneyebilirsin hocam (mobil veri wifi değişikliği de yer)
-
Gün içinde cloudflare taraflı dns time-outlar aldık biz de, alakalı olabilir mi? Time-out sürelerimiz 3 saniye fakat cloudflare 6-7 saniyede cevap verdiği için sıkıntı oluyordu.
-
TR genelinde çoğu ISP'ye atak var, anasını ağlatıyorlar her yerin ondan kaynaklıdır
-
satılınca geçer.
-
dns olmadan giriliyor bende dns açınca kırmızı ekranda kalıyor.
akşamdan beri türknet leş atıyor genel olarak. can çekişiyor internet bölgese mi yoksa genel bi problem mi var acaba
-
dün adguard dns den cloudfire dns ye geçtim epey düzelmişti. isp ye talep açtım güya optimizasyon falan yaptık dediler meğer saldırı varmış he..
-
yawuz bunu yazdı
satılınca geçer.
Ülkenin en güvenilen iki bankasından bir tanesi.
Birileri göz koymuş belli ki.
-
Dünden beri bütün verimerkezlerini vuruyorlar en büyük darbeyi kısa sürelide olsa netinternet aldı zaten sahibide açıklama yaptı. https://x.com/osmanmakal/status/1794844856709505364 gece bende ayaktaydım reflection ddos gibi birşey atılıyor sizin 443 portunuza gelip başkasına yansıtıyorlar. Oturup rule yazmakla ip bloğu banlamakla geçti :) acilen fortigate almam gerekiyor bu gibi durumlarda rahat uyuyabilmek için :D Bu arada halen ataklar devam ediyor hatlar sature olmadığı sürece tutulabiliyor bakalım ne zaman geçecek.
Bu arada gece comnet de sallandı şuan son kullanıcı internetlerinden herkes şikayetçi comnet tarafında.
Ccaglayan tarafından 27/May/24 13:07 tarihinde düzenlenmiştir