Akbank`Ta Gişe İşlemi İçin Sıra Beklemeye Son (İlk 3 Kişi İçin)
-
Beyler bugün askere gitmeden önce sırf, atraksyon ve macera olsun diye üstelik hiç bir işlemimde olmamasına rağmen ReDsEa dan aldığım kod ile beraber Akbanka gittim. İçeride 25-30 kişi vardı. Girerken biraz tırstım, dedim ulan bu kadar kişinin önüne geçecem tepki falan görürmüyüm diye...
Neyse cesaret ve girdim kodu arkadaşta tabi yanımda dedim lan motor ekşın :) ilk başta heyacandan yanlış girdim sonra tekrar girdim anam ne göreyim pat 0001 numara...
Tam o sırada birinin işlemi bitmişti ardından hemen bana sıra geldi aman allahım gişe görevlisinin suratı görecen adam bir aşağı bakıyor bir de bana bunu 2 kere tekrarladı ama nasıl sırıtıyor, bir şaşırdı bir şaşırdı ağzı açık kaldı çok basit bir şey gibi geliyor ama müthiş bir duygu...
Yüzlerce kere bankaya gitmişimdir yemin ediyorum adam bana buyrun edendim falan nasıl nezaket... Çıkarttım babamın kredi kartını çıkarttım dedim bunun ekstre kesim tarihini ve bu ayki borcunu öğrenmek istiyorum... Efendim mümkün değil, niye dedim bu world kart bize ait değil??? Aq bide yanlış kart getirmişim :):) aa dedim pardon ben o zaman hesap numaramı öğreneyim geleyim görevlide tabi efendim bekleriz... Çıkışta fotoyu çeken arkadaş götüm terlemeye başladı dedi dedim lan niye yandakiler tip tip bakmaya başladı tırstım dedi :D
Kısa video çektirdim kanıt burada: 0001 numara
REsimler en üste dikkat :)
-
beyler kodu deneyenlerden birde bendim bügün arkadaşın dediği gibi çalışıyor müşteri numarası başka birine ait olduğu için öğrendiğim kadarıyla gişe yetkilisinin insiyatifine kalmış yani isterse kimlik isteyip yapmayabilir işlemi ama bende öyle bir sorun olmadı hergün gittiğim için yani sonuç olarak müşteri numarası öncelikli olarak numara veriyor. ama bu yayılırsa pek iyi şeyler gelmio aklıma :) inşallah yayılmaz
-
nigdeli bunu yazdı:
-----------------------------
beyler kodu deneyenlerden birde bendim bügün arkadaşın dediği gibi çalışıyor müşteri numarası başka birine ait olduğu için öğrendiğim kadarıyla gişe yetkilisinin insiyatifine kalmış yani isterse kimlik isteyip yapmayabilir işlemi ama bende öyle bir sorun olmadı hergün gittiğim için yani sonuç olarak müşteri numarası öncelikli olarak numara veriyor. ama bu yayılırsa pek iyi şeyler gelmio aklıma :) inşallah yayılmaz
-----------------------------yayılırsa iptal ederler :P
-
vay anasını sayın seyirciler
-
bunun iş bankası versiyonunu isteriz..
-
peki kim sanıyolar bankada bizi?
-
bi de yanlış kart vermiş :D görevli bu işlemi yapamam dediğinde, yapacaksın uleyynnn deseydin daha bi hoş olurdu
-
Kodu verdiğim arkadaslar baskalarına vermezlerse iyi olur. zaten toplam 4 kişiye verdim... onlarda kendileri 2 ayda bi stres atmak için banka görevlisinin surat ifadesini görmek için gitsinler :))
bu arada kod öyle bi kişininki yapmam demesi imkansız... PAŞA PAŞA yapacak :))
-
Kod kimin abi? Söyleyin şunu ya...
-
hocam varsa garanti veya halkbank alayım ben :| ayrıca sırf meraktan soruyorum kime ait bu kod ya :| :|