Akıllı Tartı Önerisi
-
Sonuçları gerçeğe en yakın çıkartan bi model arıyorum.
Xiaomi Anker Huawei gibi markalar var ama kullanalardan fikir almak istiyorum.
-
kumtel vardı bende iphone android uyumlu
detaylı rapor çıkartma vb vardı fakat bu tartıları ne yaparsanız yapın banyoda bırakmayın 3. tartı benim batarya kısmından oksitlenip bozuluyor
şimdi akılsız fakir marka tartı aldım yatak odasında.
-
body scale 2 var bende senelerdir, gayet memnunum
-
Xiaomi scale s400 mi body kullanıyorum gayet memnunum. Telefon ile eşleştirdikten sonra detaylı rapor veriyor.
-
Goldmaster markasının normal dijital tartısı var evde 3 farklı yerde ölçüm yaptım hepsi fayans düz zemin üçünde de farklı sonuç çıkardı sağolsun
Şimdi almışken akıllı olanlardan alayım dedim
-
Queltos bunu yazdı
Xiaomi scale s400 mi body kullanıyorum gayet memnunum. Telefon ile eşleştirdikten sonra detaylı rapor veriyor.
+1
-
Uzun zamandır Mi Body Composition Scale 2 kullanıyorum. Uygulaması ile birlikte gayet keyifli ve işe yarar bir alet. Bu ya da varsa üst modellerini tavsiye ederim.
BaD_BoYs tarafından 16/Ara/24 10:40 tarihinde düzenlenmiştir -
0x656e bunu yazdıQueltos bunu yazdı
+1
+2
-
Xiaomi Scale s400 sipariş verdim Öneriler için Teşekkürler
-
Tamda şu sıralar aradığım konu. dandik bi tane tartı vardı üzerindeki damperli camı tuzla buz oldu pert olmuştu.
-
bende sizin yüzünüzden aldım bi tane şimdi :D
989 lira aha linki https://www.turkcell.com.tr/pasaj/saglik-ve-kisisel-bakim-urunleri/tarti/xiaomi-mi-body-composition-scale-s400-akilli-bluetooth-tarti?seller=1&color=1004412&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&v=1.32.1