Akp Anayasası‘Na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!
-
bakalım ne olucak referandumun sonu
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
Böyle propaganda yapacak seviyeye nasıl geliyorsunuz ? Üşenmemiş grup bile açmış helal olsun..
Bu bir parti seçimi mi ki sen kalkıp referandumun hayır/evet tezgahını açmışsın.
Sanane arkadaş ? bu benim hür iradem değil mi ? İster yes derim ister no..
Heryerde aynı kafa. "hükümet yaptıysa yanlıştır" anlayışla hiçbir yere varamazsınız.
Baktın düzgün giden atılım var, bunu değerlendir. Bu hükümete yapılmış bir destek değil.
Sizin gandi diye tabir ettiğiniz elemandan akıllı yargı bağımsızlığı var. Eğer gerçekten tehlikeli bir durum olsa engellerdi
Ve referanduma gidilmezdi.
Sen kafanı yorma böyle şeylerle...
12 eylülden sonra artık yemez darbeder falan.. Yapsınlarda görelim.
-----------------------------hacı harbi normal mısın:) bir önceki konudada aynı şeyi yazmışsın konuyu kilitlemişler devam edemedim gündemi zamanında takip edenlerdenim yoksa:) şimdi demişsin ki bu parti seçimi değil zaten parti seçiminden bahseden yok burada amaç akp anayasası'nı halka bilgilendirmek millet işsiz güçsüz, dini sömüren akp'yi gerçekten dine bağımlı sanıyor. süs maddelerin arasına sıkıştırdıkları maddeleri bilgilendirmek. senin ne oy vereceğin kimsenin umurunda değil. senin deyminle "kendi iradenle yazmayı bile beceremiyorsun 2 satırlık yazıyı.. Referandumda napcaksın.." :)
-
EVET
-
İnadına evet
-
Akp Anayasası‘na Hayır - Referandumda Oyum Hayır!
-
o değil de kaygusuz nerde kaldı :)
-
Kayıt Tarihi Son Giriş Tarihi
kaygusuz 6 Nisan 2007 (Cuma) 18:38 3 Temmuz 2010 (Cumartesi) 16:34
bende yokluğunu fark ettim.