Alacakaranlık Çılgınlığı :|
-
carnager bunu yazdı:
-----------------------------
ya ne kadar saçma hayranları vardır ya kız arkadaşımla gittik oturduk, 5-6 kız geliyo < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> du muhabbet şu;
- çok heycanlıyım ya..
- ya kızım edwardı görcez ya aşığım ona ben
- umarım bu sefer bella yı öpmez beni öper
abi bunlar ne ya :D:D:D yanıma dizildiler bide... film sırasında ağladı bitanesi, arada ötekilere kızıo niye ağlamadınız diye :D film sırasında edward çıkıncada hepsi titriyo yernde bende gülmekten yarıldım yaw :D:D:D:D:D
-----------------------------feyste gördüğm edvardın bağlantısını paylaşıp o bağlantının altına yorum yapan bi kaç eseri paylaşmak istiyorum :D
Izel Karaoğlu : o film neydi öle yaaaaaa tekrar izlemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
Onur Leventoğlu:gittinmi la :D
Izel Karaoğlu:gitmezmiyim :D muhteşemdii yaaaaaa edward neydi ölee öldürdü beni resmen titredim süreklii
Büşra Tuğçe Gürhanevet ya edward mükemmeldi aşkım ona tekrar aşık oldum onun için ölüyorum üzerimde yarattığı sarsıntı geçmedi hala:(
BAĞLANTI 2 :
Izel Karaoğluüffff moralim bozuldu bunu izleyince en son sahneler çok fena !!!!! robert ya ben varken gidiyosun emilie ye
BAĞLANTI3:
Izel Karaoğlubüşrammmmmm çokk tenks♥ ♥ ♥ rob yok mu bakimmm nerde robum :? aşkolsun en azından bi yemek ayarlasaydın robla hııhh
böyle arkadaşlarım olduğu için utanıyorum :\\ -
Bu alemde tek delikanlı wampir vardır o da Blade abimizdir,edwırd medwırd hikaye.Namıssız kız tavlamaya calısıyor wampir ayağına :)
-
facebookta fan gruplarına bakarsan hep 91-96 kuşağı
bu bişeyler ifade eder eminim
-
bayzin bunu yazdı:
Bu alemde tek delikanlı wampir vardır o da Blade abimizdir,edwırd medwırd hikaye.Namıssız kız tavlamaya calısıyor wampir ayağına :)
-----------------------------karanlıklar ülkesi filmindeki o abi de sağlamdı
harbiden karanlıklar ülkesinde de aşk vardı ama aksiyon zirvedeydi bunlar gibi değildi
iyice sinema bozuldu tek kurtuluş komedi filmleri :W
-
13-15 yaş arası çılgınlık o :)
Heri potır çılgınlığının bi benzeri işte :D
Bırakın dadmin olsunlar ne elde edebileceklerse :D
Sorun zaten filmin sanatsal, kaliteli, içeriğinin acayip sürükleyici ya da çok yararlı bir film olması değil ki..
Karakterlerin bu yaş gurubunu cezbedip sürüklemesi.. -
baknz : ben hermione :D emma watson <3 :DD
-
forcarbon bunu yazdı:
-----------------------------hörmönime göz dikme lan, vururum :D
-
Andrei bunu yazdı:
forcarbon bunu yazdı:
-----------------------------hörmönime göz dikme lan, vururum :D
-----------------------------aferin yengeni böyle koru lan :F
-
bir "loser" kızın hayatının anlatıldığı, yazarının şişmanlıkta guiness rekorlarını kırdığı kitap-film
http://www.encyclopediadramatica.com/Twilight
karakter tahlilleri harika :)
-
Izel Karaoğlu : o film neydi öle yaaaaaa tekrar izlemek istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
Onur Leventoğlu:gittinmi la :D
Izel Karaoğlu:gitmezmiyim :D muhteşemdii yaaaaaa edward neydi ölee öldürdü beni resmen titredim süreklii
Büşra Tuğçe Gürhanevet ya edward mükemmeldi aşkım ona tekrar aşık oldum onun için ölüyorum üzerimde yarattığı sarsıntı geçmedi hala:(
BAĞLANTI 2 :
Izel Karaoğluüffff moralim bozuldu bunu izleyince en son sahneler çok fena !!!!! robert ya ben varken gidiyosun emilie ye
BAĞLANTI3:
Izel Karaoğlubüşrammmmmm çokk tenks♥ ♥ ♥ rob yok mu bakimmm nerde robum :? aşkolsun en azından bi yemek ayarlasaydın robla hııhh
böyle arkadaşlarım olduğu için utanıyorum :\\
Ahahahaha =))))))De bari isimleri sansürleseydin;kızlara aday partnerler çıkmasaydı =)))