Aldatma Konulu Filmler
-
beyler bildiğiniz aldatma konulu başarılı filmleri yazabilir misiniz . ingilizce olursa filmler daha makbule geçer
-
noldu aldatmayı mı düşünüyon:)) bildiğim bi tane var oda "Sadakatsiz (*unfaithful)"
-
michael duglesin filmi geliyor ilk aklıma adı da şeydi neydi "kusursuz cinayet"
-
onrkrsy bunu yazdı:
-----------------------------
noldu aldatmayı mı düşünüyon:)) bildiğim bi tane var oda "Sadakatsiz (*unfaithful)"
-----------------------------yok hacı yabancı değilim aldatma konusuna :) derin oluyor aldatma konulu filmler. hoşuma gidiyor ihtiras heyecan vicdan azapları filan
-
http://www.sinemalar.com/film/6241/Barselona-Barselona/
aldatma sayılır mı bilmiyorum ama a önce byle sonra cyle birlikte oluyor. sonra a, b, c üçlü yapıyorlar falan.
-
"sadakatsiz" vardı sanırım
-
Closer
-
"isterik" bi seks bağımlısı kadının hayatı cinsel içerik çok filmde ama bi ailenin ne hale gelişi daha çok ilgilendiğim kesimlerdi
-
unfaithful (sadakatsiz) dışındakileri izledim closer çok güzel filmdir herkese öneririm . unfaithful pek de başarılı bi filmmiş gibi görünmüyor açıkçası vaktimi harcamak istemiyorum
isterik (addiction ) filmi de imdb den 2.5 almış pek izlenebilir gibi durmuyor açıkçası :)
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
unfaithful (sadakatsiz) dışındakileri izledim closer çok güzel filmdir herkese öneririm . unfaithful pek de başarılı bi filmmiş gibi görünmüyor açıkçası vaktimi harcamak istemiyorum
-----------------------------bence güzel bir film eminim beğeneceksin böyle filmleri seviyorsan..varsa başka izleyen fikirlerini söylebilir??
-
zebra salonu