folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Aliexpress Ve Ptt Sorunu

Aliexpress Ve Ptt Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

abi adres yetersiz diyip 5nisanda maltaya pime gelen ürün 6 sında çine geri gidiyor.adamlar aramamış bile arkadaşı.dilekçe yazdırmışlar yollamışlar çocugu.

bimer mimer karıştır olayı dedim yok dedi kaldı öyle bakalım ne olacak

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

ptt de tanıdık varsa aliexpressteki takip kodunu ve adi soyadı ver bi şekilde buluyolar.

benim de başıma geldi. adliyeye gelen tanidik pttci vardi dedim abi 3 hafta olmus tr ye gireli hala paket gelmedi. verdim takip kodunu ertesi gün bulup getirdi.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

ptt de tanıdık varsa aliexpressteki takip kodunu ve adi soyadı ver bi şekilde buluyolar.

benim de başıma geldi. adliyeye gelen tanidik pttci vardi dedim abi 3 hafta olmus tr ye gireli hala paket gelmedi. verdim takip kodunu ertesi gün bulup getirdi.

resmen mafya olmuşlar :)

iki tane foto makinası için batarya ve ikisini aynı anda şarj eden aparat aldım. yokklar. :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

hocam konuyla alakasız ama önerim singapore post seçin 3 ünde kargolanan ürün 7 sinde tr ye girdi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

ad soyad yanlış yazılmadıysa bulunur. Dağıtıcı bilmeyebilir her şeyi bilmiyorlar. Senin adresinin bağlı olduğu dağıtım merkezine git durumu güzelce izah et yardımcı olurlar. Dağıtıcılar ile sorun yaşasamda merkezdekiler hep yardımcı oldu bu zamana kadar.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

genelde gelse de gelmediği oluyor. kapının önüne bırakıldığı olabiliyor. ama eline geçmezse para iadesi alırsın. ürün 1-2 dolarlık bir şey değilse 1 dolar fark verip takip kodu iste bir dahaki sefer

Toplam Hit: 1960 Toplam Mesaj: 17
aliiexpress