Aliexpress Ve Ptt Sorunu
-
abi adres yetersiz diyip 5nisanda maltaya pime gelen ürün 6 sında çine geri gidiyor.adamlar aramamış bile arkadaşı.dilekçe yazdırmışlar yollamışlar çocugu.
bimer mimer karıştır olayı dedim yok dedi kaldı öyle bakalım ne olacak
-
ptt de tanıdık varsa aliexpressteki takip kodunu ve adi soyadı ver bi şekilde buluyolar.
benim de başıma geldi. adliyeye gelen tanidik pttci vardi dedim abi 3 hafta olmus tr ye gireli hala paket gelmedi. verdim takip kodunu ertesi gün bulup getirdi.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
ptt de tanıdık varsa aliexpressteki takip kodunu ve adi soyadı ver bi şekilde buluyolar.
benim de başıma geldi. adliyeye gelen tanidik pttci vardi dedim abi 3 hafta olmus tr ye gireli hala paket gelmedi. verdim takip kodunu ertesi gün bulup getirdi.
resmen mafya olmuşlar :)
iki tane foto makinası için batarya ve ikisini aynı anda şarj eden aparat aldım. yokklar. :)
-
hocam konuyla alakasız ama önerim singapore post seçin 3 ünde kargolanan ürün 7 sinde tr ye girdi.
-
ad soyad yanlış yazılmadıysa bulunur. Dağıtıcı bilmeyebilir her şeyi bilmiyorlar. Senin adresinin bağlı olduğu dağıtım merkezine git durumu güzelce izah et yardımcı olurlar. Dağıtıcılar ile sorun yaşasamda merkezdekiler hep yardımcı oldu bu zamana kadar.
-
genelde gelse de gelmediği oluyor. kapının önüne bırakıldığı olabiliyor. ama eline geçmezse para iadesi alırsın. ürün 1-2 dolarlık bir şey değilse 1 dolar fark verip takip kodu iste bir dahaki sefer