Alınık 5 Adet Kırık Playstation 3
-
Merhaba arkadaşlar, ufak çaplı bir playstation cafe girişimde bulunuyoruz, Antalya'da ps3 cihaz başına 6 ay garantili istediğim oyunları kurup vermeye 900 tl istiyorlar.
Shephard tarafından 25/Mar/16 00:20 tarihinde düzenlenmiştir
Aynı zamanda 900tl civarında 106 ekran televizyon bakıyoruz. Axen marka bir televizyon var sıfır 899 a internette.
Şimdilik 5 cihaz alıp ihtiyaca göre artıracağız. Varsa çevrenizde aynı imkanlarda daha uyguna verebilecek tanıdığınız veya siz görüşelim anlaşalım. Sevgiler. -
Kirik deyince 5 tane bozuk playstationin neresini ne amacla kullanacakmis diye bakmaya geldim, gidiyorum (evet fakirim).
-
Hocam yanlis anlama ama 5 makinayi birak 10 makinayla bile bir şey kazanamazsin... hele birde kira ve ortaklik felan varsa paranı çöpe at daha az kafan ağrır. He illa açacağım bir bildiğim var diyorsan kırık cihaza 900tl verme sakın 300e 400e bile satılıyor artık bu cihazlar... Sonuc olarak cipli makina 2.el piyasasına giriyor.
-
Kırık deyince ben de bozuk zannettim. Dedim acaba bitcoin miner vs o tarz grafik işlemcili bir şey mi yapılacak diye meraklandım. PS salonu çıktı.
PS salonlarında 5 tane yetmez bence.
Ek olarak sadece PS + TV değil de PS + Guitar Hero + Ses Sistem + Projektör gerekiyor. Onun içinde odalara böleceksin mekanı. Karoke de olabilir. Bir çok opsiyon sunman gerekir ki seni tercih etsinler.He ben sadece PES oynatırım çevrem var diyorsan orası ayrı. :)
-
DeepInside bunu yazdı
Hocam yanlis anlama ama 5 makinayi birak 10 makinayla bile bir şey kazanamazsin... hele birde kira ve ortaklik felan varsa paranı çöpe at daha az kafan ağrır. He illa açacağım bir bildiğim var diyorsan kırık cihaza 900tl verme sakın 300e 400e bile satılıyor artık bu cihazlar... Sonuc olarak cipli makina 2.el piyasasına giriyor.
300 - 400 nerde kardeş gösterirmisin . ps3 cafeler nasıl para kazanıyor anlamıyorum kirası şusu busu derken ilginç bi sektör
-
izzmarit bunu yazdı
Kirik deyince 5 tane bozuk playstationin neresini ne amacla kullanacakmis diye bakmaya geldim, gidiyorum
+1 :))
-
Bosluk bunu yazdıDeepInside bunu yazdı
300 - 400 nerde kardeş gösterirmisin . ps3 cafeler nasıl para kazanıyor anlamıyorum kirası şusu busu derken ilginç bi sektör
işlek yer ise her türlü kazanıyor hocam bizim memlekette böyle koltukları rahat gürültüsüz temiz bi yer var saati 4 lira. 15 makine var içeride her biri günde ortalama 6 saat çalışıyor tahminim. gerçi bana kalsa haftasonu dahil ortalama alınsa 10 saat çalışıyordur. aylık kazancı sen tahmin et. bunun yanında çay, kola vb. satışlarda oluyor illa ki ps kafelerde her türlü kazanıyor yani.
-
kira sorunum yok , olursa bi elektrik sorunum olucak ben ek gelir gözüyle bakıyorum işe sıkıntı yok en kötü tutmazsa 2 tvyi eve atarım 1 psyide kendim oynar gerisini elden çıkartırım :D
-
Shephard bunu yazdı
kira sorunum yok , olursa bi elektrik sorunum olucak ben ek gelir gözüyle bakıyorum işe sıkıntı yok en kötü tutmazsa 2 tvyi eve atarım 1 psyide kendim oynar gerisini elden çıkartırım :D
dükkanı kaçak işletmeyeceksen katma değerini, vergini ödeyeceksin. bağkur primlerini yatıracaksın. ticaret odası sicilin olacak. ona da para ödeyeceksin. elektrikle olmuyor iş hocu.
edit: bu arada bi soruşturayım :D
1049 tarafından 25/Mar/16 11:23 tarihinde düzenlenmiştir -
750 den bırakabilirim istersen.
-
Varg bunu yazdı
750 den bırakabilirim istersen.
hocam kaç cihaz var elinde ?
1049 bunu yazdıShephard bunu yazdıkira sorunum yok , olursa bi elektrik sorunum olucak ben ek gelir gözüyle bakıyorum işe sıkıntı yok en kötü tutmazsa 2 tvyi eve atarım 1 psyide kendim oynar gerisini elden çıkartırım :D
dükkanı kaçak işletmeyeceksen katma değerini, vergini ödeyeceksin. bağkur primlerini yatıracaksın. ticaret odası sicilin olacak. ona da para ödeyeceksin. elektrikle olmuyor iş hocu.
edit: bu arada bi soruşturayım :D
canım benim vergisi herşeyi ödenecek sen merak etme :)