folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alınık 5 Adet Kırık Playstation 3

Alınık 5 Adet Kırık Playstation 3

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar, ufak çaplı bir playstation cafe girişimde bulunuyoruz, Antalya'da ps3 cihaz başına 6 ay garantili istediğim oyunları kurup vermeye 900 tl istiyorlar.
    Aynı zamanda 900tl civarında 106 ekran televizyon bakıyoruz. Axen marka bir televizyon var sıfır 899 a internette.
    Şimdilik 5 cihaz alıp ihtiyaca göre artıracağız. Varsa çevrenizde aynı imkanlarda daha uyguna verebilecek tanıdığınız veya siz görüşelim anlaşalım. Sevgiler.

Shephard tarafından 25/Mar/16 00:20 tarihinde düzenlenmiştir

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Kirik deyince 5 tane bozuk playstationin neresini ne amacla kullanacakmis diye bakmaya geldim, gidiyorum (evet fakirim).

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Hocam yanlis anlama ama 5 makinayi birak 10 makinayla bile bir şey kazanamazsin... hele birde kira ve ortaklik felan varsa paranı çöpe at daha az kafan ağrır. He illa açacağım bir bildiğim var diyorsan kırık cihaza 900tl verme sakın 300e 400e bile satılıyor artık bu cihazlar... Sonuc olarak cipli makina 2.el piyasasına giriyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Kırık deyince ben de bozuk zannettim. Dedim acaba bitcoin miner vs o tarz grafik işlemcili bir şey mi yapılacak diye meraklandım. PS salonu çıktı.

PS salonlarında 5 tane yetmez bence.
    Ek olarak sadece PS + TV değil de PS + Guitar Hero + Ses Sistem + Projektör gerekiyor. Onun içinde odalara böleceksin mekanı. Karoke de olabilir. Bir çok opsiyon sunman gerekir ki seni tercih etsinler.

He ben sadece PES oynatırım çevrem var diyorsan orası ayrı. :)

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    DeepInside bunu yazdı

Hocam yanlis anlama ama 5 makinayi birak 10 makinayla bile bir şey kazanamazsin... hele birde kira ve ortaklik felan varsa paranı çöpe at daha az kafan ağrır. He illa açacağım bir bildiğim var diyorsan kırık cihaza 900tl verme sakın 300e 400e bile satılıyor artık bu cihazlar... Sonuc olarak cipli makina 2.el piyasasına giriyor.

300 - 400 nerde kardeş gösterirmisin . ps3 cafeler nasıl para kazanıyor anlamıyorum kirası şusu busu derken ilginç bi sektör 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Kirik deyince 5 tane bozuk playstationin neresini ne amacla kullanacakmis diye bakmaya geldim, gidiyorum 

+1 :))

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı
    DeepInside bunu yazdı

300 - 400 nerde kardeş gösterirmisin . ps3 cafeler nasıl para kazanıyor anlamıyorum kirası şusu busu derken ilginç bi sektör 

işlek yer ise her türlü kazanıyor hocam bizim memlekette böyle koltukları rahat gürültüsüz temiz bi yer var saati 4 lira. 15 makine var içeride her biri günde ortalama 6 saat çalışıyor tahminim. gerçi bana kalsa haftasonu dahil ortalama alınsa 10 saat çalışıyordur. aylık kazancı sen tahmin et. bunun yanında çay, kola vb. satışlarda oluyor illa ki ps kafelerde her türlü kazanıyor yani.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

kira sorunum yok , olursa bi elektrik sorunum olucak ben ek gelir gözüyle bakıyorum işe sıkıntı yok en kötü tutmazsa 2 tvyi eve atarım 1 psyide kendim oynar gerisini elden çıkartırım :D 

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    Shephard bunu yazdı

kira sorunum yok , olursa bi elektrik sorunum olucak ben ek gelir gözüyle bakıyorum işe sıkıntı yok en kötü tutmazsa 2 tvyi eve atarım 1 psyide kendim oynar gerisini elden çıkartırım :D 

dükkanı kaçak işletmeyeceksen katma değerini, vergini ödeyeceksin. bağkur primlerini yatıracaksın. ticaret odası sicilin olacak. ona da para ödeyeceksin.  elektrikle olmuyor iş hocu.

edit: bu arada bi soruşturayım :D

1049 tarafından 25/Mar/16 11:23 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek

750 den bırakabilirim istersen.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Varg bunu yazdı

750 den bırakabilirim istersen.

hocam kaç cihaz var elinde ?

1049 bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı

dükkanı kaçak işletmeyeceksen katma değerini, vergini ödeyeceksin. bağkur primlerini yatıracaksın. ticaret odası sicilin olacak. ona da para ödeyeceksin.  elektrikle olmuyor iş hocu.

edit: bu arada bi soruşturayım :D

canım benim vergisi herşeyi ödenecek sen merak etme :)

Shephard tarafından 25/Mar/16 12:49 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 3418 Toplam Mesaj: 24
ps3 ps3 alacam ps3 satacak koca istiyom beni al al beni lan