Alkolik Hacılar Bi El Atsanız?
-
Öncelikle merhaba sayın mürit ve mürideler...
Olayı size şöyle izah edeyim.2 seneye yakındır günde 5-6 tane Efes premium çakarım su niyetine.Haftada birde 35'lik Absoluet veya İstanblue içerim.Ancak 13 Mayıs gecesi, yani Beşiktaş Maçındayken tribüne gitmeden önce 4 tane Extra, 3 duble sek votka ve iki nefes çektim.Ne maça nasıl gittiğimi, ne maçı, ne de maçdan nasıl döndüğümü hatırlıyorum.Haa aklıma gelmişken günde 2 tane Atarax içmek zorundayım.Sarhoş değildim ama başka birşeydi.Resmen dağıldım.Sizce neden olmuş olabilir?Testis geçmeden fikirlerinizi beyan ederseniz sevinirim.
Saygılar
-
Hoca sorunun cevabnı yazıda zaten vermemis misin yoksa ben mi yanlıs anlamısım ? :/
"tribüne gitmeden önce 4 tane Extra, 3 duble sek votka ve iki nefes çektim."
-
Bence şükret bunları yazdığına. Hocam o kadar su içsen ölürsün :/
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------Hoca sorunun cevabnı yazıda zaten vermemis misin yoksa ben mi yanlıs anlamısım ? :/
"tribüne gitmeden önce 4 tane Extra, 3 duble sek votka ve iki nefes çektim."
-----------------------------Hacım arada sırada yemediğimiz b.k yok.Önceden böyle olmamıştı.
-
Sosyopat bunu yazdı:
-----------------------------
Bence şükret bunları yazdığına. Hocam o kadar su içsen ölürsün :/
-----------------------------:D
çarpmıştır
-
Aslında Bişe Olmaması Lazım Sulunun Üstüne Kuru İçersen Ayıkırsın Sende Ters Etki Yapmış
-
Allah rahmet eylesin.
Nefesten kastın THC uçucu yağ veya metaamfetamin içeren maddelerse
ölmüşün sen.Alkol zaten sağlam iş değil.
Şu gün bu işi bırakırsan belki sağlam kalırsın.
Sana tavsiyem süper birşey atarax içtikten sonra poweradele birlikte
skol bira iç.
Daha öncede madde bağımlılığıyla ilgini konu açmışın zaten.
Sen şurupta içiyorsundur.
Uyku uyuyamama, işte bağımlılığın başlangıcı..
İşte yoksunluk sendromu..Allah kurtarsın ne diyelim.
-
O gün yediğin birşeyden olabilir yada aç karına götürdüysende olabilir.
-
ali_rock bunu yazdı:
-----------------------------Yok la asla aç karnına bişey içmem veya çekmem;) Duble pide yedik Küçükparkda:D
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------ali_rock bunu yazdı:
-----------------------------Yok la asla aç karnına bişey içmem veya çekmem;) Duble pide yedik Küçükparkda:D
-----------------------------Eğera açık aldıysan İçkine belki brşeyler atmışlardır.belkide korsan bira almışsındr.
-
sende içtikten sonra *mı *tü dagıtanlardan olmuşun bünye kaldırmamaya mı basladı yoksa.yada daha önce içtiklerin bunların yanında etkisizmi kaldı kim bilir nedendir.psikolojikde olabilir :/