folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Allahını Seven Şu Whatsapp Da Mesaj Silme Özelligini Ve Süreli Mesaji Nasıl İptal Edebileceğimizi Söylesin...

Allahını Seven Şu Whatsapp Da Mesaj Silme Özelligini Ve Süreli Mesaji Nasıl İptal Edebileceğimizi Söylesin...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

telegramda biliyorsunuz böyle bir özellik vardi. hatta konu acmistim

hic olmasa whatsapp da yoktu. simdi çok iyi haltmis gibi oda böyle bir özellik getirdi.

simdi A sahsı ile B şahsı  mesajlasiyor

sonra A şahsı mesajlari silmeye karar veriyor. yada süreli mesaj yapip otomatik siliyor.

tamam A nin canı silmek istiyorsa silsin cehenneme kadar yolu var.

ulan bendeki mesajlar niye gidiyor

Farz edelim A beni tehdit etti... yada Ana avrat küfretti

sonra Şak diye silip bütün kanitlari yok etmis olmuyor mu.

yada süreli mesaj yapiyorlar. ben iptal ediyorum. gerizekali tekrar yapiyor

musterimle ne konusmuşum orada ... tel no atmis yada bir bilgi var

tekrar giriyorsun yok. 

simdi yemege gittik. orada yeni yetme birine resimlerimizi cektirdik.

oda butun resimleri atti bize. sonrada ben cirkin ciktim deyip hepsini silmis.

yedek yok hepsi onun telefonundaydi. atmiyorda daha. 

resmen çıldırıyorum

Bu sacma özellik yüzünden çoluk cocugun elinde oyuncağız.

yok mu caresi silemesinler yada bende ayrica dursun.

futurist tarafından 03/Mar/25 23:11 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:D 

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

oda butun resimleri atti bize. sonrada ben cirkin ciktim deyip hepsini silmis.

hahah

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

önemli bir evrak, önemli bir isim, önemli bir resim gönderilmişse, anında indirip, dosya adını da değiştirip, farklı bir yere kaydediyorum, ya da ekran görüntüsü alıyorum.

daha bugün yaşadım;

iki hafta önce işime yarayabilecek bir belge gönderen adamı aramıştım, evrakla birlikte işime yarayacak ismi telefonda konuşurken belirtmişti, unutmayayım diye whatsapp'tan kendisine yazıp gönderdim, maksat evrakla aynı yerde not gibi dursun.

bugün isme ve evrağa işim düştü, whatsapp'ı açtım, geçmiş yok, 24 saat içinde sohbet geçmişi silmeyi açmış arkadaş.

Allah'tan dediğim gibi bir prensibim var, indirilenler klasörümde o tarihte gezindim, baktım pdf ismine not almak istediğim adamın adını da yazıp öyle kaydetmişim. kriz çözüldü.

whatsapp geçmişi uçtan uca şifreleme ile hukuki delil teşkil ediyor.

e-ticaret / alım-satım vb işlemlerde otomatik silme varsa dürüst taraf kozu kaybediyor..

bu bağlamda dediğin gibi sıkıntı büyük.

muaythaist tarafından 03/Mar/25 23:29 tarihinde düzenlenmiştir

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Kendi kendime iletiyorum hemen.. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

iPhone da önceden jailbreakli telefonumda watusi tweaki silinen mesaj ve videoları senin whatsappında tutuyordu. Hatta tek seferlik resim ve videoları da istediğin kadar izleyebiliyordun. Şimdi baktım sideloading ile jailbreak olmadan da yüklenebiliyormuş. Kesin androidde de buna benzer modlu bir şey vardır.

https://watusi.fouadraheb.com/

torpedo_XL tarafından 03/Mar/25 23:45 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

android için bu uygulamayı kullanıyorum.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.drilens.wamr&hl=tr

bütün izinleri doğruysa silinen mesaj ve resimleri kurtarıyor.

Hem Whatsapp hem Whatsapp Business için aktif kullanıyorum.

Hatta listeden instagramıda seçtim bi bildirim geldiyse ve kaçırdıysam oradan görebiliyorum. (Örn. X kişisi resmini beğendi. sonra geri çekmiş beğeniyi bildirim instagram içinden uçuyor ama burada gözüküyor.

Edit : resimler dev gibi oldu sorry.

1   2

3

4

Piratebay tarafından 04/Mar/25 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Whatsapp kullanmaya devam ediyorsan iletişim hizmetini bu şekilde sunuyor sana. Tek taraflıda belli bir sürede de gönderen herkesden silebilir. Buna önlem alınacakcak bir şey bile yapılsa o silinenleri geri getiremeyebilirsin. Bundan sonraki olaylar için kaydeden bir uygulama olabilir. 

Farklı bir konu olarak ne kadarda Irkçı kafası bu ya. Faşist uygulamaları böyle çok sık kullanıyor musun ?  Birisinin kendi eliyle gönderdiği şeyi siliyor diye böyle bir tepkide göstermen ne kadar sığ bir düşünce :) Sen insanların tercihlerine saygı göstermiyor musun ? :) Bu karşı taraf için bir zorunluluk mu ? belki karşıdaki bunu tercih etmek istiyor ? :) Kendinle çelişiyorsun çok yazık...

Tavsiyem whatsapp kullanma. "Sonucta uygulamayi kullanmakta bir tercih :)  kullanabilirsiniz ama bu sizin düsünce yapınızi sığ yapar. yüzeyselleştirir. muhakeme yeteneginizi köreltir."

https://www.tahribat.com/forum/tahribatcom-kullanici-engelleme-chrome-eklentisi-259447/6#msg3434054

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

Whatsapp kullanmaya devam ediyorsan iletişim hizmetini bu şekilde sunuyor sana. Tek taraflıda belli bir sürede de gönderen herkesden silebilir. Buna önlem alınacakcak bir şey bile yapılsa o silinenleri geri getiremeyebilirsin. Bundan sonraki olaylar için kaydeden bir uygulama olabilir. 

Farklı bir konu olarak ne kadarda Irkçı kafası bu ya. Faşist uygulamaları böyle çok sık kullanıyor musun ?  Birisinin kendi eliyle gönderdiği şeyi siliyor diye böyle bir tepkide göstermen ne kadar sığ bir düşünce :) Sen insanların tercihlerine saygı göstermiyor musun ? :) Bu karşı taraf için bir zorunluluk mu ? belki karşıdaki bunu tercih etmek istiyor ? :) Kendinle çelişiyorsun çok yazık...

Tavsiyem whatsapp kullanma. "Sonucta uygulamayi kullanmakta bir tercih :)  kullanabilirsiniz ama bu sizin düsünce yapınızi sığ yapar. yüzeyselleştirir. muhakeme yeteneginizi köreltir."

https://www.tahribat.com/forum/tahribatcom-kullanici-engelleme-chrome-eklentisi-259447/6#msg3434054

Bu konuyu açmasını mı bekliyordun bunca zaman☺️

yns_berk tarafından 04/Mar/25 01:17 tarihinde düzenlenmiştir

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    hypnot1c bunu yazdı

çok uykum var diger arkadaslara sonra bakicam ama bu mesaja kayitsiz kalamadim :)

arkadas ben kendimle celismiyorum  bilakis fikrimi destekler bir tutumum var. verdigin örnek elmayla armut. ne alaka 

ben kimseyi engellemeye calismiyorum

kimsenin kendinden birsey silmesine engel degilim

mesajimin hicbir yerindebirini kisitlamak yok

bilakis özgürlüğu kisitlayan seye karsiyim

kendi resmini silmiyor kendi telefonundan benim resmimi siliyor.  ortak mesajlarimi silerek benim  alanıma tecavuz ediyor

bunu şöyle düsün ortak evimizi,  bana sormadan satip parasini karilarla yiyor :) 

ben de diyorum ki hesaplarimiz ayri olsun. kim ne yaparsa yapsin yada  hesaptan para cekilecekse banka benim onayimi alsin.

bütün yetki bir kisi de ise niye ortagim ? sacma 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı.

bütün yetki bir kisi de ise niye ortagim ? sacma 

Sonuc olarak kendi mesajlarını siliyor. 

Sen de kendi mesajlarını silme hakkına sahipsin.

Bu açıdan bakıldığında gayet ortak gibisiniz.

Artık hakim olan kültürden bakarsakta eğer, konuşma geçmişi saklamak ayıptır ve toksiktir. 

Ben süreli mesajlı olmayan bir wassap hesabiyla konusmam.

İnstagram da ve telegramda silinen mesajlari silindi diye bile görmüyorsun puff diye yok oluyorlar.

İlaveten tek seferlik gönderilen fotograflara screenshot da yapılması yasak. Yapinca siyah ekran çıkıyor.

Wassapta da boyle olur yakında. Bu yüzyılda herkesin ilişki durumu karmaşık oldu bilmem farkında mısınız. Uygulamalar da bizim davranislarimiza uygun olan ozellikler getirmeye çalışıyor daha cok tercih edilmek için. Konu bu kadar net aslında.

Resmi olarak sohbet etmek isteyenler , evrak veya veri kaydetmek isteyenler mailleşmeyi tercih etmeliler. 

tabi lan