Alldebrid Premium Ödüllü Tahmin Yarışması
-
Bu aylar aslında çok çalışılan aylar, tabi çalışma durumunu bilmiyorum ama buradan yolar çıkarak bir tahminde bulunayım :
92,7KG -
hocalar aslında hayal kırıklıgına uğratmak istemem pek sizi ama pek kilo kaybım olmadı hatta üstüne aldım. bunun en büyük nedeni de son 10 gündür hasta olmam biraz vermişken tekrar geri almış oldum. konuyu görünce unutmusum girdim hemen
an itibari ile 98.4 kiloyum yani başladıgımdan fazla. ancak işin peşini bırakmıycam 1 ay sonra tekrar böyle bir konu açabilirim.
şuan kazananları listeliyorum editlerim bu postu
edit : eğer gece gece yanlış hesap yapmadıysam en yakın tahminler
98.4 üm
1. mkyb 98 ( 400 gram fark ile )
2. TorNaVida 99 ( 600 gram fark ile )
3. mfatihbodur 97 ( 1.4 kilo fark ile )
3. EMRE955 ( AB BANLI ) 97 ( AB yediğinden mfatih 3. lüğü paylaşmamış oldu)Not : yanlış yazmadıysam sizde bir bakın yarın akşama göndereceğim kodları , karnım ağrıyor başım ağrıyor müdürden isriaat istedim yarın sağlıkocagına gidip öyle gidicem işe o dereceğim yani yanlış görmüş olablirim affola.
edit 2 : la mkyb beni sevion mu sevmion mu anlayamıom :)
PanxeR tarafından 15/Şub/15 23:06 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
hocalar aslında hayal kırıklıgına uğratmak istemem pek sizi ama pek kilo kaybım olmadı hatta üstüne aldım. bunun en büyük nedeni de son 10 gündür hasta olmam biraz vermişken tekrar geri almış oldum. konuyu görünce unutmusum girdim hemen
an itibari ile 98.4 kiloyum yani başladıgımdan fazla. ancak işin peşini bırakmıycam 1 ay sonra tekrar böyle bir konu açabilirim.
şuan kazananları listeliyorum editlerim bu postu
Geçmiş olsun hocam. Sen iyi olda biz kazanmasak ta olur :)
-
Ahaha ben komiklik olsun diye sallamıştım. :) Benim aldebrid ile işim olmaz. Torrent + Yandex Disk takılan adamım. Başkasına ver istiyorsan hocam. Zaten sıçtığımın şansında lazım olan şey çıkmaz lazım olmayan çıkar.
http://www.youtube.com/watch?v=8KhvMvNFWOQ
mkyb tarafından 17/Şub/15 00:08 tarihinde düzenlenmiştir