folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Alldebrid Premium Ödüllü Tahmin Yarışması

Alldebrid Premium Ödüllü Tahmin Yarışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Bu aylar aslında çok çalışılan aylar, tabi çalışma durumunu bilmiyorum ama buradan yolar çıkarak bir tahminde bulunayım : 

92,7KG

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocalar aslında hayal kırıklıgına uğratmak istemem pek sizi ama pek kilo kaybım olmadı hatta üstüne aldım. bunun en büyük nedeni de son 10 gündür hasta olmam biraz vermişken tekrar geri almış oldum. konuyu görünce unutmusum girdim hemen

an itibari ile 98.4 kiloyum yani başladıgımdan fazla. ancak işin peşini bırakmıycam 1 ay sonra tekrar böyle bir konu açabilirim.

şuan kazananları listeliyorum editlerim bu postu

edit : eğer gece gece yanlış hesap yapmadıysam en yakın tahminler

98.4 üm

1. mkyb 98  ( 400 gram fark ile )

2. TorNaVida 99  ( 600 gram fark ile )

3. mfatihbodur  97 ( 1.4 kilo fark ile )

3. EMRE955 ( AB BANLI ) 97  ( AB yediğinden mfatih 3. lüğü paylaşmamış oldu)

Not : yanlış yazmadıysam sizde bir bakın yarın akşama göndereceğim kodları , karnım ağrıyor başım ağrıyor müdürden isriaat istedim yarın sağlıkocagına gidip öyle gidicem işe o dereceğim yani yanlış görmüş olablirim affola.

edit 2 : la mkyb beni sevion mu sevmion mu anlayamıom :)

PanxeR tarafından 15/Şub/15 23:06 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

hocalar aslında hayal kırıklıgına uğratmak istemem pek sizi ama pek kilo kaybım olmadı hatta üstüne aldım. bunun en büyük nedeni de son 10 gündür hasta olmam biraz vermişken tekrar geri almış oldum. konuyu görünce unutmusum girdim hemen

an itibari ile 98.4 kiloyum yani başladıgımdan fazla. ancak işin peşini bırakmıycam 1 ay sonra tekrar böyle bir konu açabilirim.

şuan kazananları listeliyorum editlerim bu postu

Geçmiş olsun hocam. Sen iyi olda biz kazanmasak ta olur :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ahaha ben komiklik olsun diye sallamıştım. :) Benim aldebrid ile işim olmaz. Torrent + Yandex Disk takılan adamım. Başkasına ver istiyorsan hocam. Zaten sıçtığımın şansında lazım olan şey çıkmaz lazım olmayan çıkar.

http://www.youtube.com/watch?v=8KhvMvNFWOQ

mkyb tarafından 17/Şub/15 00:08 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 7513 Toplam Mesaj: 75