Almak İstediğim Laptop Hakkında Görüşleriniz..?
-
İşlemci türü Intel® Core™ işlemci i7-720QM
• 1.60 GHz, Düzey 2 önbellek 6 MBYüklü işletim sistemi Orijinal Windows® 7 Home Premium (64-bit) Standart bellek 4096 MB Bellek düzeni (2 x 2048 MB) Maksimum bellek 8 GB'a kadar DDR3 belleği destekler Dahili sürücüler Dahili sürücüler 320 GB Depolama denetleyicisi SATA Sabit Disk Sürücüsü Sabit disk sürücüsü hızı 7200 rpm Sabit disk sürücü koruması HP ProtectSmart Sabit Sürücü Koruması ile Optik sürücü türü SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-Ray ROM Optik sürücü denetleyicisi SATA optik Sürücü Sistem özellikleri Bellek kartı aygıtı Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu Ağ arabirimi Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN Kablosuz teknolojileri 802.11 b/g Kablosuz yeteneği Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi Harici G/Ç bağlantı noktaları 4 USB 2.0 (4. Esata bağlantı noktasıyla paylaşılır), 1 HDMI konektörü, 1 eSata + USB konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, Genişletme bağlantı noktası 3, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, tüketici kızılötesi, kablo yerleştirme konektörü Video yakalama arabirimi IEEE 1394 Firewire® Arabirimi Genişletme yuvaları 1 ExpressCard/54 Yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler) Ekran boyutu 15,6 inç Çapraz Yüksek Tanımlı HP LED Brightview Ekran Ekran çözünürlüğü 1366 x 768 Grafik alt sistemi adı NVIDIA GeForce GT 230M Video RAM 1 GB atanan DDR3 ile 2815 MB'ye kadar toplam grafik belleği Web kamerası HP Pavilion Web Kamerası, Tümleşik Dijital Microphone.VGA düşük ışık ile Uzaktan kumanda HP Mobile Uzaktan Kumanda Hoparlörler ve mikrofon Altec Lansing hoparlörler Klavye Entegre sayısal tuş takımının olduğu tam boyutlu klavye Güç kaynağı türü 120 W AC Güç Adaptörü İşaret aygıtı Açma/Kapatma düğmesi ve özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma çubuğuna sahip dokunmatik yüzey Pil türü 6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil Enerji verimliliği uygunluğu ENERGY STAR® belgeli Yazılım Yazılım - Verimlilik ve finans Microsoft® Works ve Microsoft® Office Home ve Student 2007 60 Günlük Deneme Sürümü Önceden kurulu yazılımlar Microsoft® Internet Explorer; Windows® Live Messenger, Adobe® Reader, Adobe® Flash Player Optik sürücü yazılımı HP MediaSmart Suite, HP Total Care Setup, HP Total Care Advisor, HP ProtectSmart, Cyberlink DVD Suite; Windows Media center, Windows Mail; Saatler boyu ücretsiz oyun sağlayan HP Games Console, Norton Online Backup (30 günlük deneme) Ürünle gelen yazılım Kurtarma bölümü (sistem, uygulamalar ve sürücüleri ayrı ayrı kurtarma olanağı dahil); Kurtarma bölümünün isteğe bağlı yeniden dağıtımı; Kurtarma CD/DVD'si oluşturma aracı; Symantec™ Norton Internet Security™ 2009 (60 günlük canlı güncelleştirme); Dizüstü Bilgisayar Yardımı ve Desteği -
up up bi görüşü olan yokmu arkadaşlar ?
-
core i7 laptoplara ne zaman kondu yahu ? ben mi çok geri kaldım, biz kimiz :D
güzel tabi ama fiyatlı bişeydir bu hı ?
aynı ekran kartından kullanıyorum bu arada 10 numara ;) -
blue-ray rom o güzelmiş. hoşuma gitti. fakat canımı sıkan iki noktası var.
1- ekran led. yeni teknoloji. şahsıma alsam ilklerden olmak istemediğim için yanaşmazdım.
2- 64 işletim sistemi var. 64 bit kullanma taraftarı değilim.
onun dışında hoş özellikleri var. ama fiyat da önemli. ha birde makina hp ise bana bedava verseler almam :D
-
o6u2 bunu yazdı:
-----------------------------
core i7 laptoplara ne zaman kondu yahu ? ben mi çok geri kaldım, biz kimiz :D
güzel tabi ama fiyatlı bişeydir bu hı ?
aynı ekran kartından kullanıyorum bu arada 10 numara ;)
-----------------------------bencede :S quad yeni çıktı reklamları var i7 ne zaman geldi :S
-
işletim sistemi home premium sakın hoca öyle alma ya xp al ya da ultimate gerçi 64 bit ama olsun 32 bit olsun ultimate olsun yoksa hiç bi özellik olmaz win7 e ait
-
hoca sen şunun modelini versene bi..yalan bi makineye benziyor :)
-
o6u2 bunu yazdı:
hoca sen şunun modelini versene bi..yalan bi makineye benziyor :)
-----------------------------hp vt938ea modeli bu hocam.
Fiyat 1500 dolar olması lazım
-
SUPERBICO bunu yazdı:
işletim sistemi home premium sakın hoca öyle alma ya xp al ya da ultimate gerçi 64 bit ama olsun 32 bit olsun ultimate olsun yoksa hiç bi özellik olmaz win7 e ait
-----------------------------işletim sistemini salla hocam aldığım an hard disci 2 ye böler win7 ultimate 64 bit i çakarım zaten :)
-
HP ise at çöpe :D Hacım etme eyleme ne gerek war hpye o kadar para wermeye git acer al asus al msi al ama hp alma özellikler güzel ama hp işte
-
hp alırsan parana yazık olur.