folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Almanya Çalışma İmkanı. Binlerce Kişi Alınacağı Haberi.

Almanya Çalışma İmkanı. Binlerce Kişi Alınacağı Haberi.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bugün  haberlerde okudum..

10 yıldır Almanya’da 15 farklı havalimanıyla bağlantılı çalışan, aktif olarak 3 büyük havalimanında yer hizmetleri alanında binlerce kişiye istihdam sağlayan OBM A.Ş binlerce Türk vatandaşına Almanya’da çalışma imkanı olduğunu duyurdu.

Almanya'da sağlayabilecekleri iş imkanları ile ilgili bir toplantı düzenleyen OBM A.Ş Genel Müdürü Osman Taş, “Türkiye’ye gelme sebeplerimizdeki en büyük neden Türk olmam. Kendi milletimin Almanya’ya gitmesine yardımcı olma amacıyla buraya geldim. Şu anda kaynakçı, hemşire, yer hizmetlerinde vasıfsız eleman ihtiyacımız var.

İşçileri kendi bünyelerine alacaklarını söyleyen Taş, “Bütün masrafların tamamını kendimiz karşılıyoruz. Üzerine basarak söylüyorum, para talep etmiyoruz ve kimseye 1 kuruş para kaptırmasınlar. Sözleşme 18 ay. Bu sürede eleman 18 ay boyunca yalnızca bizim yanımızda çalışır. Çalışma vizesini de bu şekilde alıyoruz. O nedenle Almanya kendisini garantiye alıyor ve bu nedenle işsizlik parası hakkı olmuyor. Şu andaRomanya ve Bulgaristan gibi ülkelerden gelip 2 gün çalışıp işsizlik parası alıyorlar. Bu durum kanunen böyle. Eğer başka yerle anlaşırsa, 6 sonra bizden ayrılıp Türkiye’ye gelip aynı kontratını yeniden yapabilir” şeklinde konuştu.

Firma: http://www.obm-turkiye.com/

kaynak: http://www.gazetevatan.com/-kaynakci-hemsire-ve-yer-hizmetlerinde-almanya-da-calisma-imkani-1221641-ekonomi/

Evet hocalar bu konuda ne diyorsunuz..?

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

takip

samaccc tarafından 26/Kas/18 17:23 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

nedense aklıma direk bu geldi

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

ecük vasıflı arasalardı iydi. Gerçi burdan vasıfsız gitsek bile buranın vasıflısından iyi para alınıyor o kesin gitsek mi amk... Aklıma düştü bak haydaaaa.18 ay sözleşmeli falan da sonra salıyolar mı nası oluyo girem baya bi çalışam durumu okmu. Oyroların yüzü sıcak :D 

next next next install
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

mail attım adamlara iş başvurusu şeklinde değil ama. Cevap olursa size de bilgi veririm

Almanya Fatihi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı

ecük vasıflı arasalardı iydi. Gerçi burdan vasıfsız gitsek bile buranın vasıflısından iyi para alınıyor o kesin gitsek mi amk... Aklıma düştü bak haydaaaa.18 ay sözleşmeli falan da sonra salıyolar mı nası oluyo girem baya bi çalışam durumu okmu. Oyroların yüzü sıcak :D 

sen  gidersen bende  gelirim  ağa seni  yalnız  bırakmam  orda sen  alaman  hatunlara  harcan  oyrolarını  :) 

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Hemşire arıyorlarmış gitsemmi dil durumlarında sıkıntı olurmu.Kaç gayme verirler acaba.Yarın bir gün almancı bi kız da bulur evlenirim mk :)

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    NighT_JudGe bunu yazdı
    ilteris bunu yazdı

sen  gidersen bende  gelirim  ağa seni  yalnız  bırakmam  orda sen  alaman  hatunlara  harcan  oyrolarını  :) 

ahahahaha helgalar aklımdan çıkmıyor A:DsfA:sd

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Muhtemelen işe sokuyorlar ama her ay maaşın belli bir yüzdesini kendilerine alıyorlar.

https://www.youtube.com/watch?v=0vLO-mf09Vg

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snncr
    snncr's avatar
    Banlanmış Üye
    Dişi

Arkadaş adamlar bütün genç nüfusumuzu aldılar vallahi. İmkanım olsa bende giderim gerçi. Euro biriktir gel evine. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Beyler , müridler, romalılar, galyalılar, mümin kardeşlerim ya da her ne iseniz bakın gidek 5 erli gruplar olarak oyro kasalım. Ev kirası 500 oyro olsa 100er oyro veririk 400 oyro da harcayın kaldımı 1000 oyro ceba. yılda ortalama süprizleri çıkınca 10Bin oyro biriktirsek. 5 yıl çalışsak. 50Bin oyro. 2024 de oyro zaten aşa yukarı 20TL olur 50.000*20= 1M para eder. 

:D hayaller hayatlar.

next next next install
Toplam Hit: 6529 Toplam Mesaj: 45
almanya