Amerika Pkk
-
ya gençler amacim bi kesime veya kişiye laf çakma değil sadece merak. çok değil geçen seneye kadar tayyep yanlisiydim ama tabii çocuklukta kaldi o. dün obamayla görüştu 8 tane pirlanta gibi abilerim şehit oldu. şimdi görüşmeye devam ediyor karakola roketli saldiri yapiliyor. bana bunu biri anlatsin...
-
edit: olay yaş problemine girmiş.
-
17-16 sonrada 0-6 ::/
-
varmak istediğin yer ne onu anlamadım yani bu konuyu açma amacın ne ? Ayrıca yaşın 17 cocukluk dediğin ne zamandı tam olarak :)
-
ALLAH Ruhlarını şad eylesin
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------varmak istediğin yer ne onu anlamadım yani bu konuyu açma amacın ne ? Ayrıca yaşın 17 cocukluk dediğin ne zamandı tam olarak :)
-----------------------------geçen sene demiş :) 1 yıl önce ayrıca herkes yaşını doğru yazmıyr benim doğru adım da soy adım da :)
-
hay ben onların istihbarat servisinin de medyaya haberleri ulaştıranların da ta amk ulan oçları haber yapıyosunuz teröristler kuzey ırağa kaçtı diye çevrede operasyon başlatıldı vs vs. operasyon başlatıldı dedikleri ilçede saatler içinde lojmana saldırı oluyor hadi bunu da geçtim bülent arınç çıkıyor sayıca fazlalardı ve silahları vardı diyor ulan bunlar ev basmıyor ya karakol basıyor bunlar elini kolunu sallaya sallaya kuzey ıraktan içeriye giriyor ve heronlar predetorlar bi sikim görmüyo bunların yapacağı mücadeleyi... yok şimdi de obamadan yardım istiyo böyle mi terörü bitirecek bu hükümet daha kaç şehit vereceğiz__?
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------varmak istediğin yer ne onu anlamadım yani bu konuyu açma amacın ne ? Ayrıca yaşın 17 cocukluk dediğin ne zamandı tam olarak :)
-----------------------------geçen sene demiş :) 1 yıl önce ayrıca herkes yaşını doğru yazmıyr benim doğru adım da soy adım da :)
-----------------------------çok değil geçen seneye kadar tayyep yanlisiydim ama tabii çocuklukta kaldi o. demiş de ondan şey ettim :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
ailemin himayesi altinda kaldiğim zaman dilimine çocukluk diyorum. tayyepin gerçekten pkk'yla bağlantisini olup olmadigini mrk ediyorum. -
selo-g bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
ailemin himayesi altinda kaldiğim zaman dilimine çocukluk diyorum. tayyepin gerçekten pkk'yla bağlantisini olup olmadigini mrk ediyorum.
pkk ile Bağlantısı var kendisi açıkladı mit müsteşarını elçi yaparak görüşmeler yapıyorlar dolayısıyla bir Bağlantı kurulmuş oluyor pkk ile -
adam ne diyo, siz yaştan baştan geyiğe sarıyorsunuz.