Amerika Pkk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    ya gençler amacim bi kesime veya kişiye laf çakma değil sadece merak. çok değil geçen seneye kadar tayyep yanlisiydim ama tabii çocuklukta kaldi o. dün obamayla görüştu 8 tane pirlanta gibi abilerim şehit oldu. şimdi görüşmeye devam ediyor karakola roketli saldiri yapiliyor. bana bunu biri anlatsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

edit: olay yaş problemine girmiş.

iyibu! yeniden..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

17-16 sonrada 0-6 ::/

Nev-i Şahsına Münhasır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

varmak istediğin yer ne onu anlamadım yani bu konuyu açma amacın ne ? Ayrıca yaşın 17 cocukluk dediğin ne zamandı tam olarak :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ALLAH Ruhlarını şad eylesin

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

varmak istediğin yer ne onu anlamadım yani bu konuyu açma amacın ne ? Ayrıca yaşın 17 cocukluk dediğin ne zamandı tam olarak :)

geçen sene demiş :) 1 yıl önce ayrıca herkes yaşını doğru yazmıyr benim doğru adım da soy adım da :)

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Erkek

hay ben onların istihbarat servisinin de medyaya haberleri ulaştıranların da ta amk ulan oçları haber yapıyosunuz teröristler kuzey ırağa kaçtı diye çevrede operasyon başlatıldı vs vs. operasyon başlatıldı dedikleri ilçede saatler içinde lojmana saldırı oluyor hadi bunu da geçtim bülent arınç çıkıyor sayıca fazlalardı ve silahları vardı diyor ulan bunlar ev basmıyor ya karakol basıyor bunlar elini kolunu sallaya sallaya kuzey ıraktan içeriye giriyor ve heronlar predetorlar bi sikim görmüyo bunların yapacağı mücadeleyi... yok şimdi de obamadan yardım istiyo böyle mi terörü bitirecek bu hükümet daha kaç şehit vereceğiz__?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

KaRaKuLe bunu yazdı:

geçen sene demiş :) 1 yıl önce ayrıca herkes yaşını doğru yazmıyr benim doğru adım da soy adım da :)

çok değil geçen seneye kadar tayyep yanlisiydim ama tabii çocuklukta kaldi o. demiş de ondan şey ettim :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı:

ailemin himayesi altinda kaldiğim zaman dilimine çocukluk diyorum. tayyepin gerçekten pkk'yla bağlantisini olup olmadigini mrk ediyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

selo-g bunu yazdı:
    KaRaKuLe bunu yazdı:

ailemin himayesi altinda kaldiğim zaman dilimine çocukluk diyorum. tayyepin gerçekten pkk'yla bağlantisini olup olmadigini mrk ediyorum.

pkk ile Bağlantısı var kendisi açıkladı mit müsteşarını elçi yaparak görüşmeler yapıyorlar dolayısıyla bir Bağlantı kurulmuş oluyor pkk ile

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bauer
    Bauer's avatar
    Erkek

adam ne diyo, siz yaştan baştan geyiğe sarıyorsunuz.

Toplam Hit: 4862 Toplam Mesaj: 35