Anadolu Üniverstesinin Verdiği Mail Adresleri
-
Anadolu üniverstesinin mail hizmeti var iyi güzel hoş onların werdiği mailleri kullanmakta gayet iyi olur gurur verici
fakat şöyle bir uyuzlukları var adamlar açık öğretimle örgün eğitimi ayırmışlar tabiki ayrılacak ama hiç olmassa bu sınıf farkını mailde yapmasalardı şimdi
Örgün eğitime mensup olanlar xxx@anadolu.edu.tr olarak alıyor açıköğretim okuyanlara verdikleri maile bakın
xxx@aof.anaolu.edu.tr illa 2.sınıf muamlesi yapacaklar ya bin bir hevesle dedim şu maili alayım aof. sub'ını grünce hevesim kursağımda kaldı ulan başına aofu koydunuzda başınız göğemi erdi tamam 2. sınıf olabilirim soylu olmayıp köle köylülerden olabilirim ama yüzümüze vurmasan şimdi bu maili kullancaksın millet aa açık öğretim direk karizma yerlerde :) örgün eğitimbizde okumak isterdikama yapamadık derlerdi açıköğretimden bir cacık olmaz hakkaten öyle adamlar mailde bile ayrımcılık yapıyor
birpuntunu bulsam da subloln değil de normalini almam gerek benim:) -
:D::DD
hoca www.gmail.com
kendi şehrimin üniverstesidir fakat kullanma onları boş ver..gmail rulz.
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------:D::DD
hoca www.gmail.com
kendi şehrimin üniverstesidir fakat kullanma onları boş ver..gmail rulz.
--------------------------bir zamanların linux manyağı şimdilerde kafayı google'a takmış durumda...
-
aynı dertten bende muzdaripim lan ne olurda aof yazmasan sanki ölürdü mk sinir bozucu bişe :S
-
gmailzaten varda mail hizmetifilan değilbenimmeselem, meselem o uzantıdamaile sahip olmaktı :D olmadı:(
-
ahahuahuzhua :D:D biraz öyle oldu galba..
Çünkü düşünsene sadece bir textbox ve bir buton var.Tahribatta, googleda, x forumunda yada benim yaptığım html sayfasında.FAkat onların yaptıkları iş, bulduklarrı şeyler, tıklanma oranları, madi durumları o kadar farklı ki!!
Şu pardusa localhsotu kurmayı becerdiğim gün herşey daha kolay olcak.Daha fazla linux manyağı, daha fazla google hayranı olurum herhalde :D
edit:
ayrıca son günlerde kafamı acayip acayip şeylere taktım.Genç (yeni) projelere, perl,python a..Fakat yapacağım tek birşey var phpde gelişip ajaxla birleştirmek :).O yüzden eski maymun iştahlılığımı yapmıyorum böylece ordna oraya atlamayacğaım.8 senedir her dilde merhaba dünya yazdırdım adam gibi öğrendiğim bir tane dil yok!
-
bu aöf ün bi güzelliği varsa oda askerlik derim ama oda bu sene son galiba :)
-
Hocam adamlarad hak verin bi yerde, geçen duydum 4 milyon öğrenci die bi kelime geçti, sadece son 2 yılda aöfden af bekleyen 450.000 kişi varmış...
fakültelerle o kadar adamın bulunduğu acık öğretimi birleştirirsen bi mail serverda, o işin altından kalkamazlar :)
-
eeee devlet elini biraz cebine atsın çatır çatır harç toplamayı biliyorlar harç mı haraçmı mail servlerinide kaliteli yapsınlar amaben sanmıyorumki her kayıt olan o maillerden kullansın
-
Çalışıp yapacaksın veya kafanı kullanacaksın. Herkeste aynı kafa yok bu yüzden seni suçlayamam; fakat çalışabilirdin.
İyiki böyle bir ayrım var bence. Üzgünüm.
-
Funky_Punky bunu yazdı:
-----------------------------Çalışıp yapacaksın veya kafanı kullanacaksın. Herkeste aynı kafa yok bu yüzden seni suçlayamam; fakat çalışabilirdin.
İyiki böyle bir ayrım var bence. Üzgünüm.
-----------------------------
birde sen ez teşekkür ederim :(