folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Anadolu Üniverstesinin Verdiği Mail Adresleri

Anadolu Üniverstesinin Verdiği Mail Adresleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Anadolu üniverstesinin mail hizmeti var iyi güzel hoş onların werdiği mailleri kullanmakta gayet iyi olur gurur verici

fakat şöyle bir uyuzlukları var adamlar açık öğretimle örgün eğitimi ayırmışlar tabiki ayrılacak ama hiç olmassa bu sınıf farkını mailde yapmasalardı şimdi
    Örgün eğitime mensup olanlar xxx@anadolu.edu.tr olarak alıyor  açıköğretim okuyanlara verdikleri maile bakın
    xxx@aof.anaolu.edu.tr  illa 2.sınıf muamlesi yapacaklar ya bin bir hevesle dedim şu maili alayım aof. sub'ını grünce hevesim kursağımda kaldı ulan başına aofu koydunuzda başınız göğemi erdi tamam 2. sınıf olabilirim soylu olmayıp köle köylülerden olabilirim ama yüzümüze vurmasan şimdi bu maili kullancaksın millet aa açık öğretim direk karizma yerlerde :) örgün eğitimbizde okumak isterdikama yapamadık derlerdi açıköğretimden bir cacık olmaz hakkaten öyle adamlar mailde bile ayrımcılık yapıyor

birpuntunu bulsam da subloln değil de normalini almam gerek benim:)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

:D::DD

hoca www.gmail.com

kendi şehrimin üniverstesidir fakat kullanma onları boş ver..gmail rulz.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    -----------------------------

:D::DD

hoca www.gmail.com

kendi şehrimin üniverstesidir fakat kullanma onları boş ver..gmail rulz.

--------------------------

bir zamanların linux manyağı şimdilerde kafayı google'a takmış durumda...

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    aynı dertten bende muzdaripim lan ne olurda aof yazmasan sanki ölürdü mk sinir bozucu bişe :S

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    gmailzaten varda  mail hizmetifilan değilbenimmeselem, meselem o uzantıdamaile sahip olmaktı :D olmadı:(

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ahahuahuzhua :D:D biraz öyle oldu galba..

Çünkü düşünsene sadece bir textbox ve bir buton var.Tahribatta, googleda, x forumunda yada benim yaptığım html sayfasında.FAkat onların yaptıkları iş, bulduklarrı şeyler, tıklanma oranları, madi durumları o kadar farklı ki!!

Şu pardusa localhsotu kurmayı becerdiğim gün herşey daha kolay olcak.Daha fazla linux manyağı, daha fazla google hayranı olurum herhalde :D

edit:

ayrıca son günlerde kafamı acayip acayip şeylere taktım.Genç (yeni)  projelere, perl,python a..Fakat yapacağım tek birşey var phpde gelişip ajaxla birleştirmek :).O yüzden eski maymun iştahlılığımı yapmıyorum böylece ordna oraya atlamayacğaım.8 senedir her dilde merhaba dünya yazdırdım adam gibi öğrendiğim bir tane dil yok!

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    bu aöf ün bi güzelliği varsa oda askerlik derim ama oda bu sene son galiba :)

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam adamlarad hak verin bi yerde, geçen duydum 4 milyon öğrenci die bi kelime geçti, sadece son 2 yılda aöfden af bekleyen 450.000 kişi varmış...

fakültelerle o kadar adamın bulunduğu acık öğretimi birleştirirsen bi mail serverda, o işin altından kalkamazlar :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    eeee devlet elini biraz cebine atsın çatır çatır harç toplamayı biliyorlar harç mı haraçmı  mail servlerinide kaliteli yapsınlar amaben sanmıyorumki her kayıt olan o maillerden kullansın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Funky_Punky
    Funky_Punky's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Çalışıp yapacaksın veya kafanı kullanacaksın. Herkeste aynı kafa yok bu yüzden seni suçlayamam; fakat çalışabilirdin.

İyiki böyle bir ayrım var bence. Üzgünüm.

Yazdığım konulara genelde geri dönemiyorum, takip etmemi istediğiniz bir durum olursa lütfen PM atınız.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Funky_Punky bunu yazdı:

Çalışıp yapacaksın veya kafanı kullanacaksın. Herkeste aynı kafa yok bu yüzden seni suçlayamam; fakat çalışabilirdin.

İyiki böyle bir ayrım var bence. Üzgünüm.

birde sen ez teşekkür ederim :(

Toplam Hit: 14132 Toplam Mesaj: 15