Android Bildirim Gelmiyor
-
joe_black bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdıjoe_black bunu yazdıKotomineKirei bunu yazdı
hocam ne şanssız adamsın sen de. Neredeyse bütün telefon sorunları senin başına geliyor. Bir cihazda dikiş tutturamadın, şans mı diyeyim başka bir şey mi bilemedim.
Valla sorma hocam. Bir ara gozumu kararttim nokia 6300 aldim batarya su bu bozuk cikti o bile olmadi :(
Az kaldi teknolojiden sogicam
Var hocam 2 tane sorunsuz cillop gibi, yollayım 6300 :D :D
Eyvallah hocam Allah razi olsun :D
Su an skinti yok gibi.
Iphonedaki gibi turkce karakterli klavye onerisi alabilirim. Oyle sekilli bisi istemiyom.
Orj samsung gibi olsun yeter duz.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=tr
-
joe_black bunu yazdı
Eyvallah hocam Allah razi olsun :D
Su an skinti yok gibi.
Iphonedaki gibi turkce karakterli klavye onerisi alabilirim. Oyle sekilli bisi istemiyom.
Orj samsung gibi olsun yeter duz.
Android'te Switfkey klavyeden gerisi boş.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey&hl=tr
-
Eyw hocalar indiriyorum. Bildiginiz bisey vardir deniyim tesekkurler :)
-
Wifi kullanırken gelmesi lazım. Mobilde varsayılan olarak kısıtlama olabilir. Veri kullanımı bölümünde uygulamara tıklayıp kısıtlama varmı bir kontrol etmeni öneririm.
Google play hizmetlerini de kontrol et. Eğer kısıtlı olursa hiç bir bildirim gelmiyor.
Android sürümüyle ilgili de olabilir. Eğer güncelleme geldiyse yükleyip öyle de deneyebilirsin.
-
enver328 bunu yazdı
Wifi kullanırken gelmesi lazım. Mobilde varsayılan olarak kısıtlama olabilir. Veri kullanımı bölümünde uygulamara tıklayıp kısıtlama varmı bir kontrol etmeni öneririm.
Google play hizmetlerini de kontrol et. Eğer kısıtlı olursa hiç bir bildirim gelmiyor.
Android sürümüyle ilgili de olabilir. Eğer güncelleme geldiyse yükleyip öyle de deneyebilirsin.
Samsungun zikik bir programi yuzundenmis hocam duzeltebildim sonunda.
Smart manager diye bi sacma pro.
Nasil bi smartsa artik
-
joe_black bunu yazdıenver328 bunu yazdı
Nasil bi smartsa artik
J5 var bende de illallah ettirdi :D Samsung a para verilmez valla.
-
ilteris bunu yazdıjoe_black bunu yazdıenver328 bunu yazdı
Nasil bi smartsa artik
J5 var bende de illallah ettirdi :D Samsung a para verilmez valla.
Telefon için bir şey diyemem ama 2013 ekim ayında Samsung 5think serisi notebook aldım. Daha hala kullanıyorum. Bir tane daha bulsam hemen alacağım. Tek sorun çabuk ısınması.
-
bildirim alabilmen için uygulamaların arka planda çalışır durumda olmaası gerekir. Bunu bende security uygulamaları kontrol ediyor. örneğin restart yaptıktan sonra açılmasını istediğim ve bildirim almak istediğim programları seçiyorum. ayrıca da bildirim çubuğu ayarlarından uygulamaların kısıtlılık derecesine bak derim. Saçma sapan security programı varsa eğer telefonu hızlandırmak adına arka planda hizmet veren uygulamaları kapatabiliyor buna da dikkat et.