Android Telefona Divx Codec (İstek)
-
Merhabalar avi uzantılı dosyaları telefonda seyredemiyorum, kablosuz ağım yok android markete giremiyorum :( apk dosyasını üye olmadan indirebileceğim adres varmıdır?
-
MX Video Player ve MX Video Player CODEC (ARMv7) kur bunları rahat rahat izle.markete bağlanamıyorsan nerden temin edersin bilemeyecem.
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------MX Video Player ve MX Video Player CODEC (ARMv7) kur bunları rahat rahat izle.markete bağlanamıyorsan nerden temin edersin bilemeyecem.
-----------------------------:| tahribat üyeleri neden bu kadar yardımsever :|
-
approb.com a bak bi de
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------heza bunu yazdı:
-----------------------------MX Video Player ve MX Video Player CODEC (ARMv7) kur bunları rahat rahat izle.markete bağlanamıyorsan nerden temin edersin bilemeyecem.
-----------------------------:| tahribat üyeleri neden bu kadar yardımsever :|
-----------------------------ruh-ül tahribat hocam ;) hepimiz biriz.
-
hocam ek olarak ilk video playeri kur zaten sana hangi codec paketini yüklemen gerektiğini söylüyor.
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------hocam ek olarak ilk video playeri kur zaten sana hangi codec paketini yüklemen gerektiğini söylüyor.
-----------------------------aynen adam haklı
-
applopedi.com
-
Android kullanan bir üyenin dosyaları hotfile'a atmasını beklerdim :( boşver.
-
Oskar bunu yazdı:
-----------------------------Android kullanan bir üyenin dosyaları hotfile'a atmasını beklerdim :( boşver.
-----------------------------bu işini görmüyor mu?
http://www.applopedi.com/uygulamalar/medya-video/medya-video-uygulamalari/mx-video-player/
-
heza bunu yazdı:
-----------------------------Oskar bunu yazdı:
-----------------------------Android kullanan bir üyenin dosyaları hotfile'a atmasını beklerdim :( boşver.
-----------------------------bu işini görmüyor mu?
http://www.applopedi.com/uygulamalar/medya-video/medya-video-uygulamalari/mx-video-player/
-----------------------------Bakınız wireless bağlantı yok, bilgisayardan indirerek kurmalıyım, codece dosyasınıda programıda bilgisayara indirip usb kabloyla telefona atmam gerekiyor. nette program var codec yok veya programla sürüm uyumsuzluğu çıkıyor. Bir üye marketten indirir hotfilea gönderirse önce programı sonra codeci yüklerse avi izleyememe sıkıntımı aşacağım.