Android'e Hangi Dil , Arayüz Vs. İle Başlamayalım. [Sıfırdan Zirveye]
-
selam parantez içi yalan :D bayramda komple boşum evdeyim.
bir haltlar öğrenmeli diye düşünüp android'i seçtim.
udemy'de zibille kurs var.
gördüğünüz gibi ortam karışık.
c# geçmişim vardır güzeldir. ama misal asp.net'i anlamayadım. çünkü araya html girdi css girdi. karıştı.
neyse ne ile başlamalı dostlar şu 7 günde en azından bir hello world'den öteye geçeyim istiyorum androidde.
sevgiler.
-
yıl olmuş 2022! trabzon bile şampuan olmuş , hala siteye bir görsel eklediğimizde götü başı dağıtıyor. hayır editlenmiyor bile AQ
misal ben androide böyle olmak istemiyorum o yüzden güzel kaynak önerisi bekliyorum.
görselide tekrar ekliyorum.
-
Android için tavsiye anahtar kelimeler
Kotlin
Jetpack Compose
Room database
Dagger Hilt
Mvvp Clean Architecture
Retrofit
Workmanager
Kotlin Multiplatform
Tavsiye Kanal
https://youtube.com/c/PhilippLackner
-
Flutter
-
baristbt bunu yazdı
c# geçmişim vardır güzeldir. ama misal asp.net'i anlamayadım. çünkü araya html girdi css girdi. karıştı.
neyse ne ile başlamalı dostlar şu 7 günde en azından bir hello world'den öteye geçeyim istiyorum androidde.
sevgiler.
linke imzayı nasıl dahil ettin
-
noname bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
sevgiler.
linke imzayı nasıl dahil ettin
Editor fi tarihinden kalma :)
A tagini kapatmamayı dene...
end tarafından 02/May/22 04:46 tarihinde düzenlenmiştir -
garga bunu yazdı
Flutter
+1
-
saybirs bunu yazdıgarga bunu yazdı
Flutter
+1
+1
-
Önce 1 tane programlama dilini tam anlamıyla öğren. Native yazacaksan Java veya Kotlin olabilir, Flutter yazacaksan Dart olabilir, React Native yazacaksan JavaScript olabilir. Programlama dilini tam anlamıyla öğrenmeden uygulama geliştirmeye geçmemeni tavsiye ederim. Ha bir şekilde baka baka uygulama geliştirirsin ama dili tam anlamıyla öğrenmemiş olmanın eksikliğini çekersin hep.
-
Flutter yeni ve piyasada bir takım banka ve şirketler buna yönelmeye başladılar. tavsiye ederim. ileride de daha da popüler olacağı aşikar. şu an için bilen insan sayısı az.
-
Diğerlerini bilmediğimden karşılaştıma yapacak bilgiye sahip değilim.
Fakat
Programlamayla ilgiliyim, flutter çok güzel yazması IDEsi çok kullanışlı ve kendi dokümanları sade ve anlaşılır.
YouTube'da kodplanet kanalı var. Flutter anlatıyor. Ve bence anlatım 10 üzerinden 11...