Anime Tavsiyeleriniz ?
-
http://www.anizm.tv/jackie-chan-adventures
Zamanında Star TV verirdi severek izlerdim.
-
end bunu yazdıDark_Lord bunu yazdı
full metal alchemist 2003 yılında çıkanı bortherhood dan önce izle.
Mangaya sadık kalınmayan seri o. Es geçersen bir şey kaybetmezsin @mkyb
Mangaya bağlı kalmadığı doğru ama bence brotherhood'dan daha iyi anlatıyor duyguları, bu sebeple 2003 diyorum. @mkyb
-
kartalkethuda bunu yazdı
bu kadar animenin içerisinde naruto ve one piece in üzerine çıkabilecek varsa ben de başlayacağım :) var mı?
değişir abi bahsettiğin animeler 20 yılldır devam eden seriler ve op bi 10 sene daha devam edecek gibi. kıyas yaparken bunu göz önünde bulundurmak lazım. fma veya gurren lagan benim gözümde efsanedir kısa ve net animeler. bleach son ark ile sıçmasaydı adamlar ve mangayla birlikte anime devam etseydi benim gözümde yine kafaya oynardı filan falan.
*****spoiler olabilir****
bana kalırsa op büyük savaştan sonra boka sardı devam ediyor uzattıkça uzatıyorlar tadı kaçtı bana göre ha izlemiyor muyum izliyorum 3-5 ayda bir biriken bölümlere bakıp geçiyorum ama çok sıkıyor beni eskisi gibi değil.
konuya tekrar girmişken aklıma gelen bi kaç tane anime yazayım bari faydamız olsun. isimler aklımda kalmıyor listede tutmuyorum şansa.
fairy tail güzeldir mesela severek izliyorum full gaz animesi aksiyon bitmiyor eğlenceli oluyor.
akame ga kill yine kısa ve güzel aksiyon animesidir.
guilty crown
drifters tavsiye ederim. devamı gelmedi sanırım sikik japonlar özellikle güzel animeleri yarıda kesiyorlar gibi.
hellsing ultimate yazan olmamış sanırım alucard reyiz ile aksiyon ve kana doyuyor insan.
hamatora serisi izlenebilir.
kuroko no basket serisi izlenebilir hem spor hem özel güçler filan.
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi şu animeyide çok seviyordum klasik ezik elemanın zamanla güçlenmesi üzerine kurulu anime ama acayip güzel bir anda power-up almıyor filan bununda animesini kestiler manga devam ediyordu sanırım japonlara çok sövdüğüm animelerdendir.
d.gray man yine listeye eklenebilir ara verilmişti tekrar başlandı sanırım.
durarararararararararararara son anda aklıma geldi mutlaka izlenmeli bence eğlencelik güzel anime.
tabi bunlar hep kişisel zevk meselesi.
-
Allura bunu yazdı
Kakegurui ( kumarhaneyi okul yapmış adamlar )
Kumarhaneden ötürü ilgimi çekti. Sonra strateji falan yazmışlar. Tamam işte daha ne isterim. Anime sevmem ama buna bi şans tanıcam. Kumar ve Strateji hastasıym. . .
-
italyan bunu yazdıAllura bunu yazdı
Kakegurui ( kumarhaneyi okul yapmış adamlar )
Kumarhaneden ötürü ilgimi çekti. Sonra strateji falan yazmışlar. Tamam işte daha ne isterim. Anime sevmem ama buna bi şans tanıcam. Kumar ve Strateji hastasıym. . .
Bi bölüm izledim güzeldi. Böyle zekice şeyler izlenmeye değer
-
full metal alchemist brotherhood
code geass
-
Boku no hero academia
Gangsta
Darker than black
Shingeki no kyojin
Akame ga kill
Black cover
Fairy tail