Ankarada Ikinci El Telefon Satan (ALDIM)
-
Selamlar,
Ikinci el az akilli telefon alacagiz bugun aciliyeti var. Gidip alirim almaya da ikinci el olayi sikinti bu ara bizim buralarda biliyorsunuz calintisi imeisi bilmemnesi basimiz agrimasin aramizda satan varsa sizden alalim ya da oneri dukkan varsa bekliyorum (:
izzmarit tarafından 30/Mar/19 16:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de soracaktım var mı bir tahribat müridinin Ankara'da telefon mağazası :)
-
teelfon satan varsa ben de bir adet sıfır xiaomi alacağım. Up olsun.
-
Up up herkese lazimmis (:
-
İstanbul da var gençler. Ankaraya kargolarım :)
-
OnePlus 5(8GB ram / 128 rom) satabilirim. Kutusu vs. duruyor. Çiziksiz tertemiz. Yanında 6 tane de kılıf + 1 ekran koruyucu. Teklifine açığım müridim.
-
iphone 6 var 16gb beyaz
pil orjinal, tepesinde ufak bi ekran çatlağı var kullanımı etkilemiyor.
arkadaşımın kayıtlı türkiye'den alınma telefonu, model yükselttiği için satıyor.
bana konu açmamı rica etti ben de açık arttırma ile satacaktım burada, bahsi geçmişken yazayım dedim. ilgilenene foto moto yollarız, ya da akşama konu açayım en iyisi.
-
kiokhan bunu yazdı
OnePlus 5(8GB ram / 128 rom) satabilirim. Kutusu vs. duruyor. Çiziksiz tertemiz. Yanında 6 tane de kılıf + 1 ekran koruyucu. Teklifine açığım müridim.
Fazla akilli kacti hocam ben daha mutevazi bir sey kovaliyorum ama tesekkur ederim (:
Diger hocamlar, hemen bugun hatta yaklasik 1 saat icinde almam gerektiginden farkli sehir olamiyor ama sizlere de tesekkur ederim.
-
Ilk sordugum yerdeki saticiyla anlasabilmek icin kenardaki simitciyi cevirmen olarak kullanmam gerekti :D az otedekinden aldim eli yuzu az daha duzgundu, artik kapanirsa ya da polis basarsa da yine konu acarim.
Tesekkur ettim herkese, baska mesajlar da oldugu icin konuyu kilitlemiyorum.
-
kaça aldın ? ne aldın ?
-
izzmarit bunu yazdı
Up up herkese lazimmis (:
@İtalyan 'a katılıyorum.
Kaça aldın, Akılsız telefon olarak Marka/Model ne aldın? `', ^)
Hergele yada Her gelen Meydanı'ndan aldım deme de. @@. (Melike Hatun Camii arkası.) Bin liraya Note8 satıyorlar. ^^D ( Gençlik Parkı, Solmaz karakolunun karşısı)
RitmFarbRacourci tarafından 30/Mar/19 19:20 tarihinde düzenlenmiştir