Ankara'da Teknik Kurulum Ve Saha Personeli Arıyoruz:)
-
Hocam hayırlı işleriniz olsun.
Farklı illerde aradığınız özelliklerde yada verdiğiniz işi yapabilecek müridler var. Onlarla bir nevi bayilik sistemi gibi çalışsanız nasıl olur.
Hem sizin açınızdan avantajlı hemde mürid açısından avantajlı olur diye düşünüyorum.
-
bayilik verirseniz yapayım antalyada ben bu işi. araç adam 4 takım sandığı kırıcı delici bilgi birikim ne ararsanız var.
şimdi mail atacam ama eminim 50 kişi yağlı ballı cv ile saldırıya geçmiştir. hiç şansımı denemeyeyim :D
-
Oha
Her sene Haziranda tatil mi?
O nasil bir firmadir arkadas :S
-
Rene bişi sorcam kaçma; benim mesajlarımda niye beyle acayib bişiler çıkıyo herkeste oluyor mu bu ya da siz de görebiliyor musunuz şunu?
-
SweetyVolty bunu yazdı
Rene bişi sorcam kaçma; benim mesajlarımda niye beyle acayib bişiler çıkıyo herkeste oluyor mu bu ya da siz de görebiliyor musunuz şunu?
tema uyumsuz galiba temayı orjinal yap
-
zalimadam bunu yazdı
tam benlik iş aslında ama angarada değilim.
sen iyi bir muride benziyon gel seni alalım deseniz geleyim.
işim rahat ama bana rahat iş değil iyi paralı iş lazım. 24 saat ofiste oturmaktan bıktım 2 insan yüzü göremiyorum.
şöye bir ekibe katılıp çalışmak tatil ayındada sevdiğini alıp tatilini yapmak gibisi varmı be . ama nerdeeeee
Huyum kurusun yine bütün sırrı bozdum :S Yine de başvuru yapacak olan arkadaşların selametini düşünüyorum ve bu nedenle yazıyorum.. Başvuru yapmadan önce en az 15 - 20 kere düşünseler iyi olur :D
LhaNeT tarafından 02/Kas/21 18:15 tarihinde düzenlenmiştir -
lhaNeT az önce bir forum dolusu adamdan ağız dolusu küfür yemiş olabilirsin.
Negzel görmemiş cahil halimizle mutluyduk falan şeklinde asişldkfmsdi,fa -
SweetyVolty bunu yazdı
Ben az deliyim. Küçük bir kırım, rene'nin sinek öldürme anı gibi bir anda koca bir yıkıma dönüşebilir.
Kabülse makine mühendisi cv'si atim, başımı sokacak yer bulana kadar başımı sokacak (çatısına) mürid de var asdfasdfsdafHocam solid var mı?
-
DeTr bunu yazdı
Rene hocam konu dışı olacak belki ama pandemi zamanında biyometrik işi durdumu herkes bir yere el sürüyor kimse kimseye temas etmekden kaçındığı zamanlardayız senin cihazın avuç içi okuyor sanırım pandemi koşullarında çok rağbet gördüğünüzü düşünmüyorum nacizane benim düşüncem tabi tam terside olabilir, çoğu firma parmak izi okuyucu yerine mifare kartlara geçiş yaptı, bu durum sizi yada sizin sektörü etkiledimi ?
Hayırlı işler umarım aradığın personeli bulursunuz.
edit 1 kart geçişde varmış sizde :) sorumu şöyle değiştireyim pandemiden öncesi ve sonrası desem card readerlarımı yoksa biyometrik okuyucularmı revaçta
Hocam yüksek güvenlik gerkeen noktalarda, ihtiyaca göre kullanım var, ister istemez değişti ama bitmedi.
-
LhaNeT bunu yazdı
Huyum kurusun yine bütün sırrı bozdum :S Yine de başvuru yapacak olan arkadaşların selametini düşünüyorum ve bu nedenle yazıyorum.. Başvuru yapmadan önce en az 15 - 20 kere düşünseler iyi olur :D
sırf şu resim yüzünden belki ilgimi çekmedi iş allah var :D
ortam sıcak evet ama full erkek dolu bir işte çalışmak da tercih sebebi değil gibi, askeriye gibi yerde yıllarca çalışmak ruhu daraltıcı oluyor :)