Ankaralılar Bi Bakarmısınız Cort -6 Alıcam Ama?
-
hojalar bugun bi yakınım ankaraya gitmek için yola cıktı bi elektro gitar istedim ama ankarada boyle saglam muzik marketler varmı?
cort satan yer falan?
yazarsanız makbule gecer :D
simdiden sagolun:)
-
hatırladığım kadarıyla bu resimde tarif ettiğim yer neredeyse sırf cort satıyodu
-
oldwolf bunu yazdı:
-----------------------------hatırladığım kadarıyla bu resimde tarif ettiğim yer neredeyse sırf cort satıyodu
-----------------------------hajı sagolasın :D
cortcunun adı cortcumu yani oylemi diyim :D
-
niye cort alıyosn ki ibanez fln alsana ama x6 da baya güsel :)
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------niye cort alıyosn ki ibanez fln alsana ama x6 da baya güsel :)
-----------------------------aslında ibanezde guzel ama youtube da bayagı takip ettim testleri falan var :D
manyetik gucu cok guzel bide tipi cok guzel :D
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------niye cort alıyosn ki ibanez fln alsana ama x6 da baya güsel :)
-----------------------------aslında ibanezde guzel ama youtube da bayagı takip ettim testleri falan var :D
-----------------------------Cort'un en dandik yerleri manyetikleri.Youtubedan bakarak gitar almak garip birşey.
-
Hajı bak şimdi selanik caddesine git. Orda kime sorsan burda nerde muzik market war diye herkes gösterir zaten sana. Selanik Caddesinin Ordaki Köprüye Git.
-
RIPER bunu yazdı:
Sorpix bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------Cort'un en dandik yerleri manyetikleri.Youtubedan bakarak gitar almak garip birşey.
-----------------------------hajı ben yine cort kullandımm ama dandikligini gormedim :D
bide youtube da kendi testleri var adamların yani oyle kotu bişe cıksa avrupayı biliyosun adamlar anında dava acıyo:D
normalde 80 gb ı 76 goren harddiske neden boyle goruyo diyip dava acanları biliyorum onun için içim biraz rahat :)
-
HolyDemon bunu yazdı:
Hajı bak şimdi selanik caddesine git. Orda kime sorsan burda nerde muzik market war diye herkes gösterir zaten sana. Selanik Caddesinin Ordaki Köprüye Git.
-----------------------------saol hojam bunuda msaja ekledim eyw :D
-
izmir caddesinde bir yer var,
ayrıca sokağın adını bilmiyorum ama public die bir bar var oraya gelmeden giren sokakta bir yer var 2-3 yer var hatta oralarda rembetiko barının olduğu sokakta.
myway barından yukarı çıkarken solda kalır.sokağın isimlerini bilmiyorum... -
Antikky bunu yazdı:
izmir caddesinde bir yer var,
ayrıca sokağın adını bilmiyorum ama public die bir bar var oraya gelmeden giren sokakta bir yer var 2-3 yer var hatta oralarda rembetiko barının olduğu sokakta.
myway barından yukarı çıkarken solda kalır.sokağın isimlerini bilmiyorum...
-----------------------------ayw hajı bunuda ekledim :D
inince hemen soyliyim :)