Antakyada Esada Destek Paneli
-
http://www.youtube.com/watch?v=s0GUBWiOPP8
NE oldu da kardeşden kalleş esad'a dönüştü ?
Ne olduda esaddan esede dönüştü ?
-
cem-engine bunu yazdısau_nightmare bunu yazdı
bu eski bir oyun ve oyunu ABD oynuyor sanabilir herkes, ABD nin kendi de bu oyunu kendi oynuyor sansın işbirlikçi ne esadçılar ne karşıtlar işbirlikçi fitneciler, tek tek sıra ermeniyizcilere, özgürlükçü solcu ayağına yatan faşist pkk yaltakçılarına, bölücülüğün hertürlüsüne ön ayak olan herkese oyunun sonunda güzel süprizler var.
senden kurgu roman yazarı olurmuş,güzel sallıyorsun
dönüp dönüp okursun o zaman kardeşim bu romanı vakti gelince keyfine bak.
-
sau_nightmare bunu yazdıcem-engine bunu yazdısau_nightmare bunu yazdı
bu eski bir oyun ve oyunu ABD oynuyor sanabilir herkes, ABD nin kendi de bu oyunu kendi oynuyor sansın işbirlikçi ne esadçılar ne karşıtlar işbirlikçi fitneciler, tek tek sıra ermeniyizcilere, özgürlükçü solcu ayağına yatan faşist pkk yaltakçılarına, bölücülüğün hertürlüsüne ön ayak olan herkese oyunun sonunda güzel süprizler var.
senden kurgu roman yazarı olurmuş,güzel sallıyorsun
dönüp dönüp okursun o zaman kardeşim bu romanı vakti gelince keyfine bak.
yok kardeşim beni kasıyor bu romanlar
-
suriyenin toprak bütünlüğünün korunmasından yanayım. esad veya basbakan umrumda değil.. yeter ki suriye bölünmesin. ama alınan haberler hiç hoş değil kuzey ırak kürt federasyonu peşmergelerinin suriyenin kuzeyini ele geçirdiği duyumları alıyorum. eğer suriye parçalanırsa, türkiyenin durumunu düşünmek bile istemiyorum. ayrica tunus, libya ve sırada suriyede sözde muhalif diye gecen zımbırtıların hepside el kaide militanidir. bunuda bilmeyen yoktur herhalde.. Amerika türkiye maşasıyla el kaideye silah eğitim yemek erzak yardımı yapmaktadır. basbakanın pkk yi bitirmek icin ugrasmak yerine halen daha suriye ile uğraşmasına anlam veremiyorum.
cagatay09 tarafından 02/Eyl/12 04:09 tarihinde düzenlenmiştir -
http://haber.gazetevatan.com/hatayda-yuruyus/478252/1/Haber#.UEOn87LN85u
böyle dandik haber yapan site varmı dünyada.
bi 3 bin diyor bi 5 bin diyor
bu korku işinden edecek herhalde bu haberi ekleyen kişinin