Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde Yatacak Annem İçin Kan Lazım
-
-
Allah yardımcısı olsun, inşallah sağlığına kavuşur tez zamanda. Anneler çok önemli.
-
Sağolun hocam
Antalyanın hethangi bi bölgesinden de verilebiliyormuş 3 kişi lazım hocalar
-
Selam hocam. Sağlık problemlerim yüzünden veremiyorum ne yazık ki, benden almıyorlar hatta vermeye çalıştığımda banlıyorlar direkt fakat şöyle yardımcı olabilirim.
ANTALYA KAN BANKASI | Facebook
https://t.me/joinchat/Vt_8CrdeVZsWN1SS
Telegram olan Trafik grubu 2800 küsur üye mevcut. Kan için de bildirim yapılabiliyor. Bu şekilde yardımcı olabilirim. Verilecek kişinin ismini yazmayı unutmuşsun, o önemli hocam. -
ayd bunu yazdı
Selam hocam. Sağlık problemlerim yüzünden veremiyorum ne yazık ki, benden almıyorlar hatta vermeye çalıştığımda banlıyorlar direkt fakat şöyle yardımcı olabilirim.
ANTALYA KAN BANKASI | Facebook
https://t.me/joinchat/Vt_8CrdeVZsWN1SS
Telegram olan Trafik grubu 2800 küsur üye mevcut. Kan için de bildirim yapılabiliyor. Bu şekilde yardımcı olabilirim. Verilecek kişinin ismini yazmayı unutmuşsun, o önemli hocam.Sağolun hocam doğru diyorsunuz ismini unutmuşum güncelliyorum şimdi
Ben de veremiyorum beni de banlıyorlar direk
tahta tarafından 15/Şub/21 11:25 tarihinde düzenlenmiştir -
Kaştayım Antalya da olsam hallederdim hocam valla :(
-
Kalp operasyonu geçiren biriyim ama sağlığım normal insanlar ile aynı öyle hissettiğim için aktif kan veriyordum öncesine kadar WhatsApp, telegram gruplarına ulaşırsan şimdi sorunun çözülür emin ol ben 10 ünite kan artı trombositi 10 yıl önce 3-4 gün de hazırlamıştım .geçmiş olsun tekrardan takipteyim.
-
mürid için upp
-
admin yada modlardan biri konuyu yukaruya sabitliye bilirmi
-
Shephard bunu yazdı
Kaştayım Antalya da olsam hallederdim hocam valla :(
Eksik olma hocam sağol
-
weskeyy bunu yazdı
Kalp operasyonu geçiren biriyim ama sağlığım normal insanlar ile aynı öyle hissettiğim için aktif kan veriyordum öncesine kadar WhatsApp, telegram gruplarına ulaşırsan şimdi sorunun çözülür emin ol ben 10 ünite kan artı trombositi 10 yıl önce 3-4 gün de hazırlamıştım .geçmiş olsun tekrardan takipteyim.
Gruplara yazdım dönüş bekliyorum hocam bilader de arkadaşlarını soruşturuyor bulucaz bakalım