Aöf Yaz Okulu Çıkmış Soruları Hangi Dönemdir
-
_PesimisT_ bunu yazdı
Bu Anadolu üniversitesi mezun olma durumundakiler için 3 derslik yazokulu açacağım dememiş miydi?
Ben yaz okulundan ümidi kesmiştim. 28i sonmuş birde... Aklımda deli küfürler...
Sonra çok tepki geldi yaz okulu açacam dedi. Tabi asıl amaç para toplamaktı
-
Valla ben ümidi kesmiştim, hiç bakmadımda sonra... Türkiye de verilen bir kararın değişeceği nerden aklıma gelebilirdiki.... Aklıma s.çayım...
-
LaNCeLoT bunu yazdıTaRuZ bunu yazdı
Adaletin pdfleri varsa alırım bi dal :)
Avukat değil miydin kıral sen
Hanım okuyor keyfe keder. Sınavlar da online olmuş ki düşman başına.
-
yazokulu sınavı başladı arkadaşlar. varmı bildiğiniz sayfalar falan alıştırma yapalım :)
-
diplomali-issiz bunu yazdı
yazokulu sınavı başladı arkadaşlar. varmı bildiğiniz sayfalar falan alıştırma yapalım :)
AOF Plus uygulaması yetiyor genelde :)
-
engin01288 bunu yazdıdiplomali-issiz bunu yazdı
AOF Plus uygulaması yetiyor genelde :)
+++++ ve ücretsiz.
-
diplomali-issiz bunu yazdı
Adalet bölümü için konuşmak gerekirse; Aöf Plus ve Aöf çıkmış sorular uygulamasını indirip hem soruyu aratıp hem de işaretleme yapabilirsiniz. Vakit konusunda da problem olmuyor. Hemen hemen tüm soruların cevapları da kolaylıkla bulunuyor.
-
bir arkadasin sinavina girdik gecen gun, cikmis sorulardan 3 tane cikti. cevabi direkt ilgili dersin pdf'inde olan 3 tane cikti, 3 tanesi de internette cevabi bulunabilecek sorulardi. geriye kalan sorular komple kafa calistirip dersi anlayip dinleyerek cikartilabilecek sorulardi.
-
hepsini kapsıyor hocam