Apartman Yönetimi, Gayrımenkul Yönetimi İle Uğraşanlar Var Mı?
-
Yöneticisi olduğum yerlerde kira ve aidat takibi için kendime yazdığım bir program var. Baştan öyle her detayı düşünmedim fakat ihtiyaç oldukça 3 saat, 5 saat yıllar içinde toplayınca baya uğraşmış olduğumu farkettim. Önce kişi profillerini girmekle başladım, sonra kira sözleşmelerini, sonra vergi hesaplarını sonra aidat takibini sonra web arayüzünü falan yazdım ve birçok özel durumu karşılayacak şekilde yazdım.
Programı tamamen kendi ihtiyacımı çözmek için yazdım fakat geçenlerde biri biz 4 yazılımcı 2 senedir geliştiriyoruz bunu yapamadık diyince acaba başkaları da kullanabilirmi diye düşünmeye başladım.
Kısaca bir tester arıyorum fakat sektörü bilen, elinde halihazırda yönettiği site / apartman olan ya da birçok yerden kira toplayan bir arkadaş lazım. yazılımcı da olsa süper olur tabi ama yok öyle bi yazılımcı.
Bir de tabi bu işle uğraşanların sektördeki diğe uygulamalarla ilgili düşüncelerini merak ediyorum. iş görüyorlarmı? pahalılar mı? nasıl entegrasyon yapıyorlar ödemeleri tek tek elle mi yazıyorlar uygulamaya vs....
Aklımdaki şey şu. Bir müşteri gibi verdiğim uygulamayı kullanabilecek mi? hangi aşamalarda takılacak falan bunları test etmek istiyorum. Meraktan yazmayın lütfen çünkü uygulamayı yeni bir sitede ayağa kaldırmak falan öyle kolay değil. Gerçekten halihazırda bununla uğraşan varsa deneyelim
HolyOne tarafından 30/Ara/24 11:29 tarihinde düzenlenmiştir -
selam şeyh
hiç biriyle uğraşmıyorum ancak dediğin minvalde bizim site 2-3 ay önce bi aplikasyon yönlendirmesi yaptı. Apisyon ismi uygulamanın. Mevcutta ki ısı kaybı payı, aidat vs vs gibi ödemelerini/ borçlarını görebiliyorsun.
ben bir uygulama içinde (sıcak su ve ısınma daire kartına yükleyip, katında ki sayaçta okutup aktifleştiriyorsun) sıcak su ve ısınma yükleme yapma ve NFT ile yüklenen meblayı karta aktarıp dairede aktifleştirme olsa daha tatlı olurdu.
-
Apsiyon benden 10 sene ve 80 yazılımcı ileride. yine de rekabet edebileceğimi düşünüyorum. Böyle büyük ekipli projeler genelde ne yaptığını bilmediği için o kadar adamı toplar ve işsiz kalmasınlar diye birüsü gereksiz modül yazdırıp projeyi kilitlerler. Bir ekanının 1 dakikada sonuç verdiğini görmüştüm ama güncel durumu ne bilmiyorum. Bence rekabet edilebilir. Ama işte buna anca bir tester karar verebilir ikisini de bilen
-
Amacın uygulamayı ticari bir hale getirip gelir elde etmek mi?
TiThousand tarafından 30/Ara/24 12:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Gönder denim hem kendi binamda hemde annem gilin binasında yöneticiydim 2 ay oldu bırakalı ben excel de kendi yaptığım tablolar ile idare ediyordum bazı yazılımlar indirdim hepsi hava civaydı,
-
direk muhasebe kısmında değilim ama büyük bir sitenin yönetimindeyim daha önce basit bir arayüz satın almıştık sonradan apsiyona geçtik şimdi apsiyon premium adı altında yeni bir sögüş programı yapmaya çalışıyorlar. 1000 e yakın üyemiz olduğu için test imkanımız olmayabilir daha önceki programda gelir gider taploları çok sorunlu idi aidatlar yatırım aidatları giderler ve gider kalemlerinin pay edilmesi çok önemli bir husus hukuki sorumluluklar doğabiliyor ve program hatası diyemiyorsunuz.
banka entegrasyonu birtek akbank sorun çıkardı diğerleri apsiyona direk entegre oluyor sanal pos ve pos el ile gün sonunda apsiyona işleniyor otomatik arayüz geliştirilemedi en çok şikayet apsiyonun kullanıcıdan işlem ücreti kesmesi yönünde.
teknik talepler güvenlik ziyaretçi pts gibi ayrıca ücrete tabi ücretsiz olması gerekir diye düşünüyorum. -
Şeyhim oturduğum ve yönetiminde bulunduğum 42 dairelik bir sitemiz var. Tüm gelir gider girdi çıktı aidat demirbaş vs vs. hepsinin takibini ben excel/kağıt usulü yapmaktayım. Deneyebileceğim test edebileceğim bir durumu varsa yardımcı olmak isterim.
-
Aslında bedava yayınlamayı düşünüyorum, namım yürüsün hem de sektöre darbe vurayım. Kaos seviyorum.
-
x Antikilller bunu yazdı
Şeyhim oturduğum ve yönetiminde bulunduğum 42 dairelik bir sitemiz var. Tüm gelir gider girdi çıktı aidat demirbaş vs vs. hepsinin takibini ben excel/kağıt usulü yapmaktayım. Deneyebileceğim test edebileceğim bir durumu varsa yardımcı olmak isterim.
Guzell 1. Testerim olabilirsin. Biraz toparliyim programi yolliycam
Demirbaş takibim yok ama kolay bişeydir heralde. Kira toplanan yerler için aslinda daha uygun benim sistem ama aidat da toplar. Malesef pos entegrasyonum yok. Pdf importluyorum. Ama pos cok daha kolay olurdu
-
Hocam uygulama mssql kullaniyor. Onu kurabilirmisin peki ?
Sanirim kurulumun en zor kismi bu. Yada bunu kendim mi host etmeliyim? Ne dersin?
-
x HolyOne bunu yazdı
Hocam uygulama mssql kullaniyor. Onu kurabilirmisin peki ?
Sanirim kurulumun en zor kismi bu. Yada bunu kendim mi host etmeliyim? Ne dersin?
Abi cloud yapican mssqli herşeyi saas yapican,kullanıcı install filan etmeyecek üye girişi yapıp kullanacak
.servis varsa mobil uygulamasini da ben yazarım react native le
hipokondriyak tarafından 30/Ara/24 17:31 tarihinde düzenlenmiştir