Apk İndir Sitesi Hk.
-
tango ve watshapp apksını ararken indirapk.com sitesine baktım bulamadım sonra apkindir.com baktım ama satılık diyor fiyatı $1.195 şimdi bu 11.950 $ mı yoksa 1küsür $ mı
mod : reflink yasak hocam başlıkta
-
x zeynelbey bunu yazdı
tango ve watshapp apksını ararken indirapk.com sitesine baktım bulamadım sonra apkindir.com baktım ama satılık diyor fiyatı $1.195 şimdi bu 11.950 $ mı yoksa 1küsür $ mı
1k hocam. hatta 1200 dolar. Bizim bu türklerde hiç akıl yok. Koy 300 dolara kesin gider ama 1200 dolar nedir abi ya.
-
bin küsür
bin yüz doksan beş dolar
-
Lazımsa benım sıte de satılık :D
www.apkindir.in
Hacular -
Noluyo lan bu programlar beleş değil mi ? Benim anlamadıgım bi muhabbet mi dönüyor şuan ?
1200 olmaz 300 e kapışılır derken whatssup mı 300 dolara satılır ? Bedava bu programlar markette ? Bazen kendimi gerizekalı hissedyrm
-
x mfatihbodur bunu yazdı
Noluyo lan bu programlar beleş değil mi ? Benim anlamadıgım bi muhabbet mi dönüyor şuan ?
1200 olmaz 300 e kapışılır derken whatssup mı 300 dolara satılır ? Bedava bu programlar markette ? Bazen kendimi gerizekalı hissedyrm
ahahaha :F
ilk bende bu ne mk dedim de domaine tıklayınca anladım.
domain satılık abi domain fiyatı o :F
-
cavurlarda virgül binlikleri ayırmak için kullanılır
nokta ise sıfırdan küçük basamakları belirtmek için
-
x Daft bunu yazdı
Tam tersi.
-
x LeveragEffect bunu yazdıx Daft bunu yazdı
Tam tersi.
sitenin dili ne? ingilizce.
Countries where a dot "." is used to mark the radix point include:
Australia, Botswana, British West Indies, Brunei, Canada (when using English), Dominican Republic, Guatemala, Honduras, Hong Kong, India, Ireland, Israel, Japan, Kenya, Korea (both North and South), Lebanon, Luxembourg (uses both marks officially), Macau (in Chinese and English text), Malaysia, Malta, Mexico, Mongolia, Nepal, New Zealand, Nicaragua, Nigeria, Pakistan, Panama, Peru, People's Republic of China, Philippines, Singapore, Sri Lanka, Switzerland, Taiwan, Tanzania, Thailand, Uganda, United Kingdom, United States (including insular areas), Zimbabwe.
Countries where a comma "," is used to mark the radix point include:
Albania, Andorra, Argentina, Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgium, Bolivia, Bosnia and Herzegovina, Brazil, Bulgaria, Cameroon, Canada (when using French), Chile, Colombia, Costa Rica, Croatia (comma used officially, but both forms are in use elsewhere) Cuba, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Ecuador, Estonia, Faroes, Finland, France, Germany, Georgia, Greece, Greenland, Hungary, Iceland, Indonesia, Italy, Kazakhstan, Kirgistan, Latvia, Lebanon, Lithuania, Luxembourg (uses both marks officially), Macau (in Portuguese text), Macedonia, Moldova, Mongolia, Morocco, Netherlands, Norway, Paraguay, Poland, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, South Africa (officially[15]), Spain, Switzerland, Sweden, Tunisia, Turkey, Ukraine, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam.
-
Benim gibi akpindir.com olarak okuyan var mı ? İlk baktığında
-
hayır yok :v