Apple İos 7.X Jailbreak Çıktı
-
Evet beyler bayanlar evad3rs 2 saat önce bombayı patlattı ve tüm ios 7 destekleyen apple cihazlarda 7.x jailbreak i çıkarttı.
Birazdan jailbreak i kuruyorum bakalım cydia da güncellendi mi :)
-
Ohoo iyi oldu yaa
-
Süperrrr
-
beyler jailbreakten sonra ne yapıyorsunuz, ne yüklüyosunuz telefona? cevaba göre ben de yapıcam
-
Hassiktir..
Lan bari iOS 7.1 in çıkmasını bekleyip öyle yayınlasalardı amk malları, şimdi 7.1 çıkcak yarın bir gün yine jailbreaksiz kalcaz :S
-
mataramasuko bunu yazdı
beyler jailbreakten sonra ne yapıyorsunuz, ne yüklüyosunuz telefona? cevaba göre ben de yapıcam
Hocam benim olmazsa olmaz cydia uygulama tweaklerim:
locallappstore
passwordpilot
wifi booster
battery booster pro
icleaner
itransmission 3
Networklist
Novoicemail
Sbsettings (ios 7 ile çok gerekmiyor artık)
-
trampfd bunu yazdı
Hassiktir..
Lan bari iOS 7.1 in çıkmasını bekleyip öyle yayınlasalardı amk malları, şimdi 7.1 çıkcak yarın bir gün yine jailbreaksiz kalcaz :S
Büyük ihtimalle 7.1 çıktığında şu anki açıkların bir çoğu kapanacak. Millet daha fazla ios 7 den mahrum klamasın diye çıkarttılar şimdi. Öyle çok büyük değişikli olacağını sanmıyorum 7.1 de. Çünk artık uygulamalar bile ios 7 üstü istemeye başlamıştı ondan ben bile sikerim jailbreaki demeye başlamıştım :D
-
torpedo_XL bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Hassiktir..
Büyük ihtimalle 7.1 çıktığında şu anki açıkların bir çoğu kapanacak. Millet daha fazla ios 7 den mahrum klamasın diye çıkarttılar şimdi. Öyle çok büyük değişikli olacağını sanmıyorum 7.1 de. Çünk artık uygulamalar bile ios 7 üstü istemeye başlamıştı ondan ben bile sikerim jailbreaki demeye başlamıştım :D
7.1 kullanıyorum, animasyonlar ve sistem kararlılığı beta 2 olmasına rağmen çok çok iyi, hatta ios 7.1 i, jailbreak yapılmış ios 7 ye değişmem.
Bunu aylardır bekleyip bekleyip de şimdi çıkarmaları mallıktan başka birşey olmadı.
-
trampfd bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Hassiktir..
7.1 kullanıyorum, animasyonlar ve sistem kararlılığı beta 2 olmasına rağmen çok çok iyi, hatta ios 7.1 i, jailbreak yapılmış ios 7 ye değişmem.
Bunu aylardır bekleyip bekleyip de şimdi çıkarmaları mallıktan başka birşey olmadı.
Hocam şimdi jailbreak readme dosyasındaki açıklamalarında gözüme çarptı:
SUPPORTED FIRMWARES:
iOS 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4, 7.1beta1, 7.1beta2
eğer 7.1 son sürüm ile açıklar kapatılmazsa doğal olarak 7.1 uyumlu da olur. -
torpedo_XL bunu yazdıtrampfd bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Hassiktir..
Hocam şimdi jailbreak readme dosyasındaki açıklamalarında gözüme çarptı:
SUPPORTED FIRMWARES:
iOS 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3, 7.0.4, 7.1beta1, 7.1beta2
eğer 7.1 son sürüm ile açıklar kapatılmazsa doğal olarak 7.1 uyumlu da olur.Kapatılır işte, sırf jailbreak engellemek için ara sürümler yayınlamıştı Apple daha önceden, bunu da engeller büyük ihtimalle hem de bir sonraki betada.
-
5S sahipleri JB yapmasınlar henüz.( 7.0.4'e kablosuz güncelleyenler)
ben yaptım,telefon elmada kilitli kaldı.
7.0.4'e restore yapıp tekrar deneyeceğim.
bi de söylemeden edemeyeceğim.bu amına kodumun evreninde sorunsuz şu işlemi yapabilenler var forumlarda,hep benim telefonum sorun çıkarır hep ben uğraşırım.
şansıma sokayım.
ehveniser tarafından 22/Ara/13 17:16 tarihinde düzenlenmiştir