Apple, Türkiye’De İphone Fiyatlarını Düşürmeye Hazırlanıyor
-
Ben iphone 5s çıktığında 1000 tl maaş alıyordum telefon 1500 tl di
6 çıktığında 64gb ı 2300 tl di 5s 1300 tl ye düşmüştü
İphone 6 çıkınca maaşım 1300 idi
Ah ah old good days
-
Apple istese daha fazlada düşürebilir fiyatı. Ancak bu seferde Türkiye'den koli koli yurtdışına iphone gider. Bunu zamanında LG telefonlarda yapıyordu bizim ithalatçılar. Birleşik Arap Emirliklerinde LG telefonlar ucuz diye oradan koli koli alıp Türkiye'ye getiriyorlardı.
Ha Apple istese Türkiye'de satılacak cihazlara sadece Telekom, Turkcell ve Vodafone ile çalışacak sim kilidi koyabilir ama BTK'nın geçmişte çıkarttığı kanundan dolayı TR'de sim kilitli cihaz satışı yasak.
mkyb tarafından 05/Şub/19 19:28 tarihinde düzenlenmiştir -
ne kadar düşürebilirler ki
türkiye stratejilerini hangi apple çalışanı uyguluyorsa kendini çok akıllı sanıyor .. x çıkmadan önce yok 10 bin lira olcak felan die bin tane haber çıktı (bilerek çıkardılar bu haberleri)
sonra 6 bin den piyasaya çıktı . şuan ne seviyede bilmiyorum. . insanların kafasında algı yaratıyorlar millet düşük diye düşündüğü için alıyor.
-
Apple ve facebook, nokia ve yahoo gibi olacak. Aha buraya yazıyorum.
-
PanxeR bunu yazdı
Ben iphone 5s çıktığında 1000 tl maaş alıyordum telefon 1500 tl di
6 çıktığında 64gb ı 2300 tl di 5s 1300 tl ye düşmüştü
İphone 6 çıkınca maaşım 1300 idi
Ah ah old good days
5S çıkış tarihi : 2013
2013 dolar kuru : 1,90
İşte bunlar hep dolar kuru.
Bu arada Apple'ın fiyat beklentisini hep yüksek tutmasından bahsetmiş bir arkadaş. Evet doğrudur. Apple el altından fiyatın yüksek olacağı beklentisini pompalar. Sonrasında o fiyatın altında çıkartır ki müşteride "aa ucuzmuş" düşüncesi oluşsun.
Madem mesajı 5S ile açtık 5S ile bitireyim. 2013 yılında 5S daha yeni tanıtılmış ama Türkiye'ye gelmemişken ön sipariş fiyatı :
-
Kaan bunu yazdı
Apple ve facebook, nokia ve yahoo gibi olacak. Aha buraya yazıyorum.
çok çok zor hocam biz o günleri görürmüyüz bilmiyorum.
-
Bu dikta markanın, 3310 kafsıyla ürettiği telefonlara az bile.
Beter olsun. Sermayenin canı cehenneme.
Ayfonun hipnotize ettiği kişiler, lütfen kafama vurmayın sadece bacaklara kırmadan lütfen.
-
airpods düşsede alsak
-
DevilKingtr bunu yazdı
airpods düşsede alsak
+++++++++++ beklemedeyizzzzz
-
2400 tl üstü telefonların ötv vergisi %25'den %50 oluyor. ucuz fiyat beklentisi adına boşuna heveslenmeyin :d durmak yok gaza devam.